сети се кога да напишеш жокера беше пропилян напразноKrismars написа:PDC Eight2Five
Krismars написа:Ето нещо друго:
Тея, дето ме познават знаят, че тая рамка ми е страст и да си мълчат, рамката почва с Б.
Krismars написа:Мене ме кефи ПЪК, само дето надали някога ще мога да си позволя такава
Krismars написа:2007 haro x7 рамката е М размер
Krismars написа:Titus Super MotoМакар и като поогледах темите, все пак има малък шанс някъде за година-две да спествя за Ботъл
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Krismars написа:Прототип на Емпайр Байкс?
TeDo_BaPHa написа:http://i1.pinkbike.com/photo/1844/pbpic1844651.jpg
Krismars написа:Mielec DR Terror?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Krismars написа:Ае онея бяха тъпи, ама това със Псилото ме заби. Пердполагам е нещо Жърмън мейд, ама така и не можах да разбера какво е. Ако дадеш някой жокер
Gh0s7 написа:Ха! Кво сте тръгнали да му показвате някви DH bikes, той 24/7 е онлай в пинк байк, ко няя ги знае....![]()
Аз пък мога да го забия от воле и то с нещо много лесно![]()
Земи....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта