очертава се към 60+ км. и прекрасно време
желаещите да си казват без бой

vladimir.dzhuvinov написа:
Къде ще е срещата в Асеновград?
Аз ако ще идвам (30% вероятност), ще пристигна от Пловдив с колелото.
vladimir.dzhuvinov написа:Нака, само да те питам, начинаещ като мен може ли да се справи по пътеката от Марциганица до Югово? Ходил съм малко пеша из района (най-вече Бачково - Червената стена) и имайки предвид разните стръмчинки и скалички из района малко ми е чудно как ще се кара колело там
naka76 написа:Трудна е но се кара. Просто е много технична с едни подвийни камани по пътеката.
vladimir.dzhuvinov написа:потеглихме към Сливодолските водопадчета.
EmZo написа:vladimir.dzhuvinov написа:потеглихме към Сливодолските водопадчета.
Ммм, не можеш да ме караш да завидя. Ако не ви е валял обилен дъжд там, значи не е било пълен кеф!![]()
![]()
EmZo написа:
Ммм, не можеш да ме караш да завидя. Ако не ви е валял обилен дъжд там, значи не е било пълен кеф!![]()
![]()
abs написа:Е, може би долната част на спускането не беше точно като за мен, но пък човек все някога трябва да се научи. А бе как ги взимате тия завои на серпентините бе хора? Аз на два пъти се опитах и двата завършиха със спонтанна раздяла с колелото и засилка надолу към дерето. Добре че хората са посадили дръвчета на подходящите места
abs написа:Времето също беше перфектно. Аз май направих първия текезесарски тен за годината..
abs написа:Времето също беше перфектно. Аз май направих първия текезесарски тен за годината..
vladimir.dzhuvinov написа:Аз доколкото разбрах от колегите, Иво, трябвало да се накланя тялото+колелото навътре при завоя.
TheUndertaker написа:А отцепниците преживяха умопомрачително спусакне по интересен терен с подобни изненади.
TheUndertaker написа:А отцепниците преживяха умопомрачително спусакне по интересен терен с подобни изненади.
А след два часа такова каране човек се чувства така
TheUndertaker написа:Ми поправяй си грешкатаДокато е време, да не я поправим ние
тучо чучо написа:TheUndertaker написа:Ми поправяй си грешкатаДокато е време, да не я поправим ние
Елатееееее миииии.... Повечееее!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта