Твърдак за спускане?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот gjfts » Сря Мар 19, 2008 1:00 pm

Momchil написа:абе хора .. според мен ще е наи добре този пич който искаше да си зема рамка за ДХ/ФР .. да си кара АМ или ХС .. ДХ е за хора със поне едно ... 2000 лв във джоба .. ас шмомента съм със ДХ колело и мога да ти кажа че счупи ли ти се нещо .. абе въобще препоръчвам ти да зи земеш РАМ ХТ2 и да си караш по полека .. апък като събереш мангизи отиди и си земи чисто нов велосипед защото 2-рата ръка не е сигурно дали нчма пъкнатина .. ;) това е апък ти си решаваш

говориш глупости :nono:
Light that shit Smoke that shit Pass that shit
gjfts

Рейтинг: 1053

Мнениеот cichlidi » Сря Мар 19, 2008 1:55 pm

gjfts написа:
Momchil написа:абе хора .. според мен ще е наи добре този пич който искаше да си зема рамка за ДХ/ФР .. да си кара АМ или ХС .. ДХ е за хора със поне едно ... 2000 лв във джоба .. ас шмомента съм със ДХ колело и мога да ти кажа че счупи ли ти се нещо .. абе въобще препоръчвам ти да зи земеш РАМ ХТ2 и да си караш по полека .. апък като събереш мангизи отиди и си земи чисто нов велосипед защото 2-рата ръка не е сигурно дали нчма пъкнатина .. ;) това е апък ти си решаваш

говориш глупости :nono:

Боже колко мъка има Боже
Аватар
cichlidi

Рейтинг: 1963

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Сря Мар 19, 2008 6:38 pm

Admin написа:И двете рамки са чудесни (предвид класа си), но никоя от тях не е предназначена за спускане. Вярно, че и Climber не е точно за това, но все пак ми се струва по-подходящ :)
Разбира се, най-добре би било някоя съвсем подходяща рамка, каквито напоследък има за по 400-500лв., но това пък е доста извън бюджета на автора.

Да, да! Точно ти, дето познаваш Alien... ама верно - той си е извънземен => рамката му е... извънземна
По темата: Ако бях на мястото на автора, с този бюджет бих взел или Ram HT2, или щях да търся Ram Urbn или 4X втора ръка
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд