crazybiker написа:Здравейте искам да попитам може ли някой да ми каже дали тази гума е стабилна,добре ли се държи на мокър терен(кал и др).Абе вобще дали е добра..Мерси предварително
Editor написа:crazybiker написа:Здравейте искам да попитам може ли някой да ми каже дали тази гума е стабилна,добре ли се държи на мокър терен(кал и др).Абе вобще дали е добра..Мерси предварително
От личен опит ....Карал съм я и отпред и отзад и смея да твърдя ,че е отвратителна гума за мокър и кален терен.
fix написа:... карам с такива от 2 години...
fix написа:...карам на драгалевци и съм крайно недоволен. Хиляди пъти съм се пребивал заради нея.
triple G написа:А ти къде караш
Prodigy_FeN написа:
Edit: говоря за 50 градусовия баир
Edit2: Отговарям аз, защото обикновено караме двамата с още някой
-=[V@N10*P!4A]=- написа:Хора даваите по малко повечко парички и си зимаите качествени MAXXIS/KENDA/NOKIAN. Забравете ги тия измислени гуми.
-=[V@N10*P!4A]=- написа:Хора даваите по малко повечко парички и си зимаите качествени MAXXIS/KENDA/NOKIAN. Забравете ги тия измислени гуми.
axelmax написа:-=[V@N10*P!4A]=- написа:Хора даваите по малко повечко парички и си зимаите качествени MAXXIS/KENDA/NOKIAN. Забравете ги тия измислени гуми.
Continental също
triple G написа:Prodigy_FeN написа:
Edit: говоря за 50 градусовия баир
Edit2: Отговарям аз, защото обикновено караме двамата с още някой
Само това мога да кажа
![]()
![]()
![]()
![]()
а и да те попитам къде аджеба го намери тоз 50градусов баир
crazybiker написа:мерси че ми казахте че се бях навил да я взема но щом е такавара работата сигурно ще събера повечко и ще взема един Nokian Gazzalodi тази която е на 2.3.Добър ли е избора
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта