codename47 написа:ще ходите ли някъде този уикенд, засега е малко снежно но....не се знае.
codename47 написа:а кое точно e "Брезите" че не се сещам?
argon написа:Приятели, аз утре го пиша работен, а не велоВесело изкарване, хубаво време, малко кал и попътен вятър ви желая
Antares написа:Таа... к'во за Неделята?
steff написа:аиде аиде![]()
![]()
Antares написа:Уф... тая сутрин ставам аз в 9 часа, мисля си "рано е", "облачно е", "я да дремна още две минутки" и... след "две минутки" се будя в 11 часа... Та ви изтървах :/
Ама като ме ухапа кученцето - си спретнах едно експресно каране до Герман, манастира, Панчарево, разходка около езерото и обратно...
Дайте за другата седмица да мислим к'во ще правим с големия преход
argon написа:Утре съм на линия в 10ч. на паркинга на Билата, да покараме:)Ако се оспя много, (че днес ще е тежка), ще гледам да ви догоня, или да се обадя да не ме чакате
bokichaa написа:argon написа:Утре съм на линия в 10ч. на паркинга на Билата, да покараме:)Ако се оспя много, (че днес ще е тежка), ще гледам да ви догоня, или да се обадя да не ме чакате![]()
...шЪ тЪ подрЪчкаме ако треаа....
bokichaa написа:Ако се чудите, къде ще сме тази седмица...ще гостуваме на Нашата група в Недля. А при хубаво време в Събота можеби нещо за подгряване ще си спретнем. Но ...ще видим колко ще вали , че го дават бая зловещо...
Nedo написа::dunno: днес някой подгрявал ли еаз излязох за 1 час и ме хвана дъжда .... да го - поне пооцапах колелото та да не ме е яд утре.
Еййййййй цяла седмица се гласи и на заваля баш кога не трябва![]()
Утре барем ако не вали може да се излезе за кръгче да се изцапаме качествено нали сме сита това с калта поне не ни пречи.
Reactor написа:Nedo написа::dunno: днес някой подгрявал ли еаз излязох за 1 час и ме хвана дъжда .... да го - поне пооцапах колелото та да не ме е яд утре.
Еййййййй цяла седмица се гласи и на заваля баш кога не трябва![]()
Утре барем ако не вали може да се излезе за кръгче да се изцапаме качествено нали сме сита това с калта поне не ни пречи.
Подгряхме и дъждът ни накваси яко.Ами явно ще отложим за следващата седмица за да може карането да е приятно и да сме повече,зашото,гледам,че почнаха да окапват.Мисля,че е разумно решение,в името на сплотена и по голяма група
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта