Пишете на ЛС или на skype:crazy_krisky
Моля Не Ми Трийте Темата

slie написа:Моля Не Ми Трийте Темата![]()
![]()
slie написа:Моляви Кажете Ми Мнението си за това велосипедче > http://www.crosscycle.com/products/view/41/enduro
Пишете на ЛС или на skype:crazy_krisky
Моля Не Ми Трийте Темата![]()
![]()
slie написа:Колелото Ми Трябва за Freeride и за скачане !
svsgoodboy написа:А, аз искам да попитам отговорилите до сега на тази тема "Някой карал ли е Cross Enduro???", и ако отговорите са отрицателни...
просто се скрийте...
svsgoodboy написа:А, аз искам да попитам отговорилите до сега на тази тема "Някой карал ли е Cross Enduro???", и ако отговорите са отрицателни...
просто се скрийте...
просто се скрийте...
Quasar написа:...най ме интересува дали са надеждни втулките на подвижните елементи (отзад където се закача задната гума)
Мойто мнение съвпада с твоето до някаква степен. Само дето аз за 300 лева ще си купя твърдак, защото ще е по-лек, с (малко) по-читави компоненти и пак няма да му се тревожа, че ще гоо откраднат. Аз не считам, че евтиното задно окачване е удобство - само тежи, лашка се и т.н.Zuk написа:Момчета, уважавам Вашите мнения, но бих искал да споделя и моето. Някой каза, че колелото ставало за возене - няма лошо. Т.е. въпросът е за какво предназначение говорим? Аз карах 1г. Крос Фантом (сигурно тука не сте чували такъв модел) за 240 лв. си ходех с него на работа и си бях добре. Защо ми е колело за 2500 лв. та като го оставя накъде за 15 минути да го мисля - ще го намеря ли или не?
Е да ама ходих няколко пъти на разходки в планината и разбрах какъв е смисъла от алуминиевите рами (т.е. че не само са по-скъпи, но са и малко по-леки). И днес си купих Крос Ендуро на 6 месеца, (с гаранционна карта - не е крадено) за 300 лв.
Първото ми впечатление е, че вози по-комфортно, ходовете на окачването явно са по-големи - за мен комфорта е предимство.
По-леко е от Фантома и спира по-добре. Сега ще мога да си ходя в планината на леки разходки (без екстремни спускания) и пак няма да го мисля ще го откраднат ли, ако го откраднат да се гръмна ли ...![]()
Май на мойто каране му викате крос кънри, а?
Не мога да сложа снимка да Ви го покажа - убавец!
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта