ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
markata написа:ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
@ochmi какво ти става днес не спираш да ръсиш простотии?А иначе и аз вчера като карах бях бая изпотен .
ochmi написа::rofl:markata написа:@ochmi какво ти става днес не спираш да ръсиш простотии?А иначе и аз вчера като карах бях бая изпотен .
При теб е от адреналина
ochmi написа::rofl:markata написа:ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
@ochmi какво ти става днес не спираш да ръсиш простотии?А иначе и аз вчера като карах бях бая изпотен .
При теб е от адреналина
markata написа:ochmi написа::rofl:markata написа:ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
При теб е от адреналина
Защо не спреш да ръсиш глупости.Мислиш ,че ме е страх да скоча кирливия двуметров дроп! НЕ е така ,чакаи да си сложа свестен шок и ще доида да те науча как се дропи в Меден Рудник(на твоя територия)!!!!!!!!!!!Спри защото прекаляваш!
ochmi написа:markata написа:ochmi написа::rofl:markata написа:ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
При теб е от адреналина
Защо не спреш да ръсиш глупости.Мислиш ,че ме е страх да скоча кирливия двуметров дроп! НЕ е така ,чакаи да си сложа свестен шок и ще доида да те науча как се дропи в Меден Рудник(на твоя територия)!!!!!!!!!!!Спри защото прекаляваш!
Какво общо имаше двуметровия дроп с темата >?>?>?![]()
![]()
п.п. Допитай се до Ozzie на кой номер да звъниш,преди да скочиш
markata написа:ochmi написа:markata написа:ochmi написа::rofl:markata написа:ochmi написа:van4o написа:ЕПААА АЗ ВЧЕРА СЛЕД КАРАНЕТО БЯХ ПРЕПОТЕН ....![]()
![]()
от хубав живот ли ?
При теб е от адреналина
Какво общо имаше двуметровия дроп с темата >?>?>?![]()
![]()
п.п. Допитай се до Ozzie на кой номер да звъниш,преди да скочиш
Общото беше ,че имаше впредвид ,че от скачането на малките умръзнали ми скокчета в морската градина дето са по 120-140см (Няма просто по-големи) ми се вдига адреналина и за това се припотявам.И не се прави пак на ударен ,че не си имал това впредвид!!!И да знаеш ,че това не е чат но понеже се дразниш с мене съм принуден да отговарям на глупавите ти постове и може би и да получавам по-късно минуси.И не си мисли ,че не знам на кои телефон да звънна.И защо си мислиш ,че ще се пребия от малкото дропче (2 метра) без попивка дай нещо по-голямо но с попивка!
van4o написа:Момчета съберете се другата събота в М-Р и да видим кой кого. Аз лично ще дойда с апарат от центъра да докоментиром събитието !
Ако съм свободен и имам какво да карам съм съгласен!!!!!!!!!!!!И сега да не кажете ако не успея да доида ти насра и не дойде!!!van4o написа:Момчета съберете се другата събота в М-Р и да видим кой кого. Аз лично ще дойда с апарат от центъра да докоментиром събитието !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта