markata написа: бордюри по 100-140см (просто няма по-големи).
opi написа:markata написа: бордюри по 100-140см (просто няма по-големи).
opi написа:markata написа: бордюри по 100-140см (просто няма по-големи).
eurolit3 написа:Ц ц ц кофа вода моля,разгорещихме се!
z1gZag написа:eurolit3 написа:Ц ц ц кофа вода моля,разгорещихме се!
По-добре кофа банани , ма дай да не давам акъл и аз .....
Demo 9 написа:Буррррргаски вечерииии
Ще ви помоля нещо... НИКОЙ от Бургас да не пише повече в тая тема!!!ще ми заключат темичката точно когато е на път да стане важна
![]()
и не ПОУЩТРЯВАМ абсолютно никой... просто Ochmi ме дразни малко повече от другите 2-3 дебила
van4o написа:[quote="markata] парапети.
markata написа:все едно от 130 някъде бордюр
(•̪●) написа:markata написа:все едно от 130 някъде бордюр
Аз живея във Варна Мога да пиша вече нали ???![]()
таааааааа интересната личност марката е мега смешен тип с целта си да се изкара каращ , той не скача и 1.00 скокче , вие ми говорите за технически способности или там каквато простотия беше написал.
Това са пълни измислици и мисля и аз да спра да се дразня и да отговарям на тия смехотворни глупости.
(•̪●) написа:markata написа:все едно от 130 някъде бордюр
таааааааа интересната личност марката е мега смешен тип с целта си да се изкара каращ , той не скача и 1.00 скокче , вие ми говорите за технически способности или там каквато простотия беше написал.
Това са пълни измислици и мисля и аз да спра да се дразня и да отговарям на тия смехотворни глупости.
markata написа:(•̪●) написа:markata написа:все едно от 130 някъде бордюр
Жител съм на Бургас но вече прекали!!!!Нито ме познаваш нито нищо така ,че не се занимаваи с мен!! Не си мисли ,че ме е страх да скоча 1 метър дроп без попивка или дори 2!!!!!!!!!!!!!Искам като си направя баика да бъде документиран 2 метровия дроп който ще скоча за да престанете да ме мислите за някои чак такъв ламер.Може и нещо по-високо да скоча спецялно за форума !!!!!!!!!!!За техническите ми познания това ,че са на високо ниво е факт.Вярно е ,че нямам много опит с колела но постепенно го натрупвам и съм имам много случаи в които уж нерешими проблеми ги решавам с малко труд и логично мислене.Факт е обаче ,че имам опит в моделизма било то авто авио ракето или дори корабо!!!Много хора не са чували за това хоби но не е толкова лесно и трябва да си сръчен и трудолюбив! Не те познавам лично но от менията си личи ,че си надут щом мислиш всички за ламери.Не съм искал да те ядосал или обидя и не съм имал каквито и да е лоши намерения към теб. ,но вече прекали!!!Не си мисли ,че съм някое лапе което иска да избива комплекси ,че може уж да кара или нещо от сорта ..................
ZL0Z написа:Тоя ми пеше по скайп да ходим на Сопот да ме потуши
Presize написа:Kво му се оправдваш само , я ходи му вкарай две тупалки за да спре да говори за тебе
ochmi написа:Presize написа:Kво му се оправдваш само , я ходи му вкарай две тупалки за да спре да говори за тебе
Той е 35кг с напикани гащи![]()
![]()
ZL0Z написа:Да не постна цялата
Ти не си в ред пии си хапчетата и тва е!
П.П Харесах си още един момент от хронологията....
markata написа:ZL0Z написа:Да не постна цялата
Ти не си в ред пии си хапчетата и тва е!
П.П Харесах си още един момент от хронологията....
Най-накрая някои да ме подкрепи ,че очми е зле!!Явно не случаино прякора му е злето!
ochmi написа:
@Demo 9 Ти ли ще кажеш кой ще пише в темата и кой-не ?![]()
ochmi написа:Ахахах баце как да не кажа така,мноо ме издразни тогава![]()
![]()
Ест че не е така ама няа смсъл да се обяснявам,сега ако почна да пускам и ти кво ми писа
п.п. Ти като взе да се хвалиш и измисляш,зако и аз да не почна![]()
Пусни какво си писъл ти
[18.3.2008 г. 18:30:15] Sharky каза: za kolko min puskash traseto ve?
[18.3.2008 г. 18:30:31] 2 каза: 9 min posledniq pat
[18.3.2008 г. 18:30:43] Sharky каза: aZ BEz padaniq 7:30
Demo 9 написа:ochmi написа:
Помолих най-учтивоне за друго просто щото сте смешни..вземете се посбийте, надскачайте, нае*ете.... квото искате правете просто ни отървете от тъпнята..
![]()
Ае със здраве.. ако искаш продължавай да се*еш и без тва е толко ос*ано положението че няма накъде
ochmi написа:Demo 9 написа:ochmi написа:
Помолих най-учтивоне за друго просто щото сте смешни..вземете се посбийте, надскачайте, нае*ете.... квото искате правете просто ни отървете от тъпнята..
![]()
Ае със здраве.. ако искаш продължавай да се*еш и без тва е толко ос*ано положението че няма накъде
Няма да се бием,просто има няколко човека,които срамят Бургас![]()
То и без това темата е за изтриване
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта