HepBeH_XaMcTep написа:Но всъщност - главната причина - е да се видя с много приятели накуп
bikerider написа:@Shady: остарявам и ми изневерява паметта, та да питам - в кои състезания си участвал досега и в какви дисциплини?HepBeH_XaMcTep написа:Но всъщност - главната причина - е да се видя с много приятели накуп:agree::agree:
naso написа:значе пръво ако требе да карам то ше е само за да ме видат мацките колко съм убав и кво ми е готено коелото...а иначе за да се събереме се наште хора и![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bikerider написа:@Shady: остарявам и ми изневерява паметта, та да питам - в кои състезания си участвал досега и в какви дисциплини?HepBeH_XaMcTep написа:Но всъщност - главната причина - е да се видя с много приятели накуп:agree::agree:
did написа:философски въпрос:
произвежда ли въобще с гърлото си Alien звук, когато вика в гората, ако няма кой да го чуе?
имам идеи за поне 20 анкети
Alien написа:did написа:философски въпрос:
произвежда ли въобще с гърлото си Alien звук, когато вика в гората, ако няма кой да го чуе?
имам идеи за поне 20 анкети
Аз се чувам, така че произвежда и още как. Особено ако ме гони мечка или Софи.
did написа:Колко от учестниците в "паралелните вселени" смятат, че трябва да продължим традицията; колко мислят, че "трябва да се върнем към корените на 2004 и мухите в главата" и колко най-много се интересуват от наградния фонд и броя звезди на хотела, където се нощува; колко предпочитат "перпендикулярните"; на колко им пука повече за наградите, отколкото за компанията по време на карането... и още много други въпроси - все МНОГО сериозни и от значение какво ще се прави занапред и как ще се прави.
Евалата, страхотно изказванеEmZo написа: Броя на звездите ме впечатлява само, когато са в небето.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта