HandJob написа:правя тази тема защото мисля,че ще е интересна,мислите ли,че имате някакви способности които не могат да се обяснят с две думи пара нормални способности имате ли,забелязали ли сте нещо необикновено в вас,което не е в границите на обяснимот?Аз ще започна с това как като ми се случи нещо по съществено и сякаш съм го изживял и преди,а не е така и напоследък започнах да имам доста изострен усед за нещата които доста пъти се оказва верен.
Rancid написа:На мен пък едното ми ухо е като на елф(без ебавка).
blueeyezbg написа:
но ми се е случвало да мисля за нещо .... и то после да става наистина ...
Demo 9 написа:Негър съм... и имам цици
HandJob написа:правя тази тема защото мисля,че ще е интересна,мислите ли,че имате някакви способности които не могат да се обяснят с две думи пара нормални способности имате ли,забелязали ли сте нещо необикновено в вас,което не е в границите на обяснимот?Аз ще започна с това как като ми се случи нещо по съществено и сякаш съм го изживял и преди,а не е така и напоследък започнах да имам доста изострен усед за нещата които доста пъти се оказва верен.
Като почнеш със салата да говориш се обади тогава вече си ПРОMakintier написа:По темата:
и аз имам специални умения говоря със сатаната,праиме рушвети с него
Besen na Kolelo написа:Говоря си с колелото и то ме разбира,т'ва ми е най - чудното![]()
Спогаждаме се много!
gnao написа:Моята специална сила е, че съм гръмовержец.... сутрин в тоалетната![]()
И ме притеснява въпросът: появата на трето око надува ли с 1/3 сметката при офталмолога?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта