Prodigy_FeN написа:Извинете, но неискам да пускам нова тема и затова пиша в тази. Някой може ли да ми каже, кои са най-близките магазини за колелета до квартал Гео Милев (най-близките, защото ще идвам до София по работа и няма да имам много време) в които се предлагат каски като Bell Balistic и Drag FR (тези двете най-главно ме интересуват, защото са до 150лв.) Благодаря предварително!
MIRO A написа:Prodigy_FeN написа:Извинете, но неискам да пускам нова тема и затова пиша в тази. Някой може ли да ми каже, кои са най-близките магазини за колелета до квартал Гео Милев (най-близките, защото ще идвам до София по работа и няма да имам много време) в които се предлагат каски като Bell Balistic и Drag FR (тези двете най-главно ме интересуват, защото са до 150лв.) Благодаря предварително!
Ми май Байк центъра в Младост ще ти е най - удобен. Сайта на Байк център.
ЦентЪр!ZL0Z написа:Кокво за Байк Центара
.goiko написа:Байкцентър има и до 119 СОУ,което е съвсем близко до Плиска.Намира се зад кино Изток,но за въпросните каски незнам дали ги има.
Ул. Райко Алексиев №3. Това е улицата, която минава до училището от страната на Цариградско шосе. Магазина е точно пред училището в една нова сграда, зоедно с някакви други магазинчета.THEZOGGO написа:Къде точно зад Плиска. Ако може да дадеш Улица и номер на улицата ще е много добре.
Винаги съм се чудил къде е този магазин до 119 то, така и не го намерих.
Дай повече инфо плс.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 375 госта