Излейте мъките си тук.

ddevil написа:@handjob - Я земи си набий една ***** и да ти е мирна главата
HandJob написа:Налагало ли ви се е да правите глупости заради момиче,нещо от типа да набиеш някой и после да съжаляваш,или момичето на мечтите ви,друг да я сваля и да и се натиска макар и да и е неприятно,смятате ли да набиете някои заради момичето ви?
Излейте мъките си тук.
ddevil написа:@handjob - Я земи си набий една ***** и да ти е мирна главата
Reactor написа:ИСТИНАТА
Reactor написа:ако става въпрос за сериозни отношения.
HandJob написа:Налагало ли ви се е да правите глупости заради момиче,нещо от типа да набиеш някой и после да съжаляваш,или момичето на мечтите ви,друг да я сваля и да и се натиска макар и да и е неприятно,смятате ли да набиете някои заради момичето ви?
Излейте мъките си тук.
Editor написа:Последвай съвета на ddevil и си набии една тъпанарка преди лягане...
Ozzie написа:Editor написа:Последвай съвета на ddevil и си набии една тъпанарка преди лягане...
Злобарка му се казва.
sando g написа:Незнам за вас , но аз съм способен да пребия човек защото се е натискал с моя приятелка . Случвало ми се е 2 пъти и не съм съжелявал(за едно и също момиче). Е , важното , е че си я обичам и сега е у нас и се къпе , аз само я чакам да излезе
:agree:Editor написа:Аз пък си мислех ,че не съжАляваш ?
:agree:bikerider написа:Едва ли... по-скоро става дума за пуберски хормони.
Излейте мъките си тук.
HandJob написа:Какви 12 ????И аз искам да кажа някой да се натиска на момичето а не то да се натиска на друг,освен ако някой от тука не е обратен и да си вика"Тая кучка как можа да ми го отнеме".Аз пуснах тази тема за да се облекча,понеже тоя много се натиска нa всички момичета,въпреки,че е с много лапешки характер,и е супер тлъст и тромав не може да се движи,никакъв проблем не ми е да го презимя докато се подмазва на някоя която е много над нивото му,но това е друга тема,не съм го набил още поради фактът,че познава опасни хора (мутри) и после ще си го изпатя,но все пак прекали ли особено с едно определено момиче ще го оставя на място без да се замисля.Писна ми от такива готованковци които нищо не спортуват и само висят,не могат нищо да правят освен да пушат и сякви такива дето крадът от родителите си и само се натискат като си мислят,че с тая пура или с джойнта са много смели и са всеобщите герои "най-големите газари".Нека не се оставяме на мамините глезлиовци да ни взимат момичетата!Обединявайте се!Не на последно място искам да ви помоля за "+",благодаря.
HandJob написа:такива които трябва да пишат излиштни глупости.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта