RAM-FR написа:@Пришалецо ти си на 22 и също нямаш, и ?
Едит @HandJob КЪРТИШ БАТКА![]()
![]()
![]()
![]()
не си е сложил антенките

RAM-FR написа:@Пришалецо ти си на 22 и също нямаш, и ?
Едит @HandJob КЪРТИШ БАТКА![]()
![]()
![]()
![]()
agent_Jekov написа:Ами ако ти хенджобе пожелаеш момичето на някой?Може да пуснеш тема и за това дали е оправдано някой да ТЕ пребие заради това.
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
Ram_Boy написа:Хах никога не ми е пукало за момиче и няма и да ми пука тай че тоя въпрос не е за мене а пък оставете го малко момчето стига с тия минуси
HandJob написа:Налагало ли ви се е да правите глупости заради момиче,нещо от типа да набиеш някой и после да съжаляваш,или момичето на мечтите ви,друг да я сваля и да и се натиска макар и да и е неприятно,смятате ли да набиете някои заради момичето ви?
Излейте мъките си тук.
Reactor написа:А,не дай си Боже мацката подаде на свалките на другия - радвай се.Халал да му е.Това не е момичето за теб,ако става въпрос за сериозни отношения.
PtD написа:Да харчиш пари за момиче е горе-долу толкова тъпо, колкото да се биеш за момиче
lanzz написа:PtD написа:Да харчиш пари за момиче е горе-долу толкова тъпо, колкото да се биеш за момиче
е поне по ~3лв за три пъти си трябва да се похарчат, иначе е безотговорно.
kotka12 написа:много е просто
размерът на пениса плюс парите, похарчени за сваляне на мацката е константа
на мен ми ляга някъде към лев и нешо
RAM-FR написа:kotka12 написа:много е просто
размерът на пениса плюс парите, похарчени за сваляне на мацката е константа
на мен ми ляга някъде към лев и нешо
Константа равна на ?
HandJob написа:Не на последно място искам да ви помоля за "+",благодаря.
Alpina написа:KAK?!?!?!?
Моля те, сподели тайната
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта