kopeue написа:Всички навити да са гаврят физиески с него ама сериозно да пишат на skype: niko_1992623
ако някой има въпросния като абонат в skype да му пише да си провери съобщенията в сладура

Модератор: Модератори в пазара
kopeue написа:Всички навити да са гаврят физиески с него ама сериозно да пишат на skype: niko_1992623
ако някой има въпросния като абонат в skype да му пише да си провери съобщенията в сладура
sando g написа::crazy:![]()
![]()
Това , че е някакъв глупав пиклю...
Ozzie написа:sando g написа::crazy:![]()
![]()
Това , че е някакъв глупав пиклю...
'ми хич не е глупав!
Има си рамка. Вярно боклук, но все пак рамка!
lanzz написа:на мен пък тука ми предлагат да изперат едни $60 000 000 през мойта банкова сметка и да ми дадат 5% от тях, ма първо трябва да им пратя едни $2000, за такси и разноски по превода викат... много изгодно ми се вижда, давам $2000 взимам $3 000 000, какво ще кажете? тия са големи балами, май ударих кьоравото?
Highlander написа:Абе малкия се ебаваше,че ще ми даде 250лв за рамката и вилката.И ми вика да бе споко ти ми прати рамката и вилката.Като дойде при мен,ще ти пратя и телефона Nokia N80 и така.А всъщност не се съгласих,защото ми беше пределно ясно,че се ебава.А между другото ми се преставяше,че е на 20 и няколко и работи и бил на работа и се пише HIHO .Дано съм помогнал донякъде.
bobi124 написа:Абе научете се като заменяте нещо, искайте на човека който ви го праща НОМЕР ОТ ТОВАРИТЕЛНИЦАТА на ЕКОНТ, след това преди да пратите вие нещо с това номерче питате дали е пусната пратка за вас, и чак след това изпращате вашата, възможно най просто е
bobi124 написа:А е за това можеш да кажеш да пишат от отсреща да се отвори пратката преди да я платиш/ вземеш и те ще я проверят там и ще пишат съдържанието на плика и отметка да се отвори пред тебе
daf4ov написа:аз си замълчах (ее по4ти) когато kartofa ме излъга с една рамка...таи че kartof млъкни
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта