проблем

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

проблем

Мнениеот Cedric Gracia » Вто Апр 01, 2008 8:58 pm

Здравейте НА Всички.Както казах в една друга тема е сдобих с Пайк.Но в момента той е тотално като дърво.Устройството му е dual air.
Все още не съм го помпил защото няма собствена помпа и такава ще ми бъде дадена от един приятел.Искам да ви помоля да ми дадете някакъв съвет как да оправя проблема :bowdown: :bowdown: :) :beer:

пп.Мерси на всички :beer:
Аватар
Cedric Gracia

Рейтинг: 970

Re: проблем

Мнениеот stroker » Вто Апр 01, 2008 9:12 pm

Cedric Gracia написа:Здравейте НА Всички.Както казах в една друга тема е сдобих с Пайк.Но в момента той е тотално като дърво.Устройството му е dual air.
Все още не съм го помпил защото няма собствена помпа и такава ще ми бъде дадена от един приятел.Искам да ви помоля да ми дадете някакъв съвет как да оправя проблема :bowdown: :bowdown: :) :beer:

пп.Мерси на всички :beer:

Мога само да те посъветвам приятеля ти по-бързо да дойде до вас и да напомпате вилката че да не пускаш повече безмислени теми :popcorn:
stroker

Рейтинг: 1842

Мнениеот URNEST » Вто Апр 01, 2008 9:22 pm

С риск да ми наблъскат "-" ще кажа:
1.Темата не е в правилния раздел.
2.Като "дърво" не мисля, че е най-точния начин да изразиш определен проблем. Можеш да споделиш най-малко дали вилката е нова и ако не дали скоро е била сервизирана. Знаеш ли кое, как и колко да напомпиш? Абе преди всичко вземи се поинтересувай по-сериозно от вилката си и чак тогава се оплаквай по форумите.
Моят съвет:
Намери таблиците където пише какво налягане се изисква според теглото на карача. Спихни и двете камери на вилката. Напомпай ги наново с правилното за теб налягане.
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот dibo92 » Вто Апр 01, 2008 9:30 pm

Моя съвет е като не разбираш да си закараш вилката в някой сервиз и да ти я напомпат и да ти покажат настройките как се правят.Ще вземеш да я съсипеш и ще те е яд после.
ПП: @urnest Темата не е в правилния раздел,защото човека няма рейтинг.
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот Ozzie » Вто Апр 01, 2008 9:43 pm

Темата е преместена от "Продукти за спускане и фрирайд" във "Веломеханик", така че поне това спрете да обсъждате!
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот did » Вто Апр 01, 2008 9:55 pm

Ozzie написа:Темата е преместена от "Продукти за спускане и фрирайд" във "Веломеханик", така че поне това спрете да обсъждате!
:agree:

то пък все едно има какво да се обсъжда.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Вто Апр 01, 2008 10:06 pm

Има, има :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Назад към Веломеханик