Диря си компания!!! Варна!

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот 6tasliv4o » Сря Мар 26, 2008 1:56 pm

Миналото лято си зех едно колело да ходя на работа с него и то се оказа готино занимание! :) Иска ми се тая година да покарам и извънградско тъй да се каже! Се пак друго си е по черния път :) Нито знам маршрути, нито има с кой да ги обикалям :( Ако има някой доло горе на мойте години(на 18 г. съм) който може да ме разведе из трасетата ще съм му благодарен :)
Аватар
6tasliv4o

Рейтинг: 1220

Мнениеот triple G » Сря Мар 26, 2008 8:41 pm

Човек, да ти кажа чесно аз незнам много места на които може да се кара на черно.
triple G

Рейтинг: 1235

Мнениеот blaze » Сря Мар 26, 2008 9:26 pm

Ти не знаеш ама има ;)

Спомням си в изминалото време (ех колко отдавна беше) обикаляхме наляво надясно. Като почнеш Кулата, Аладжата, Виница, Златните и в общи линии накъдето да тръгнеш ще отидеш някъде познато и ще успееш да се прибереш....по някое време :)

Трябва да има още хора дето да обикалят надявам се не всички са марди като мене. Айде успех в търсенето ;)
Абе, момче, къде ти е седалката бе!?
blaze

Рейтинг: 1514

Мнениеот dido85 » Сря Мар 26, 2008 9:49 pm

Някоя неделя може и да се измисли нещо ;)

Проблем ли ще е ако не сме на твойте години :dunno: :D
Аватар
dido85

Рейтинг: 1665

Мнениеот 6tasliv4o » Сря Мар 26, 2008 10:01 pm

Не е проблем разбира се :)
Аватар
6tasliv4o

Рейтинг: 1220

Мнениеот Ачо-карачо » Вто Апр 01, 2008 10:04 pm

И аз съм "за", защото не съм много запознат с черните пътища, но съм навит да ги търся. До седмица трябва да съм поправил байка и съм на линия(тъкмо времето ще се оправи).Tака, че скайпа ми е madrastaman, а мейла е [email protected]
И един приятел може да дойде, така, че ще се съберем.
Ride now, work later!

Най-лошия ден в колоезденето, е по-приятен от най-добрия ден на работа!
Аватар
Ачо-карачо

Рейтинг: 1240

Мнениеот RunningWild » Нед Апр 20, 2008 2:49 am

6tasliv4o: Колко пъти вече изпускаш карания... "Хайде да караме!" Казвам ти уговорката и не идваш... :dunno: Щом ти се кара ела поне веднъж с нас ;)
We are prisoners of our time... But we are still alive... Fight for the freedom, Fight for the right... We are RUNNING WILD!
Аватар
RunningWild

Рейтинг: 1278

Мнениеот vitorino » Чет Апр 24, 2008 9:34 am

Някой е покарал......, дано се оправи http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=246550
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот Krismars » Чет Апр 24, 2008 3:57 pm

Аве гражданска защита пак се похвалиха, само дето няманищо общо със това, което стана:
Понеже аз бях единия от тримата му приятели бях свидетел на всичко. ПОвикахме линейки, родители и т.н Довеедохме линейката на 500 метра от мястото, обаче тея идиоти въобще не са искали да дойдат. Кукундерата лекарката стоя вътрре и казала доведете го аз не мога да дойда по тея пътеки. После дойдоха родители, аз оставих за малко и отидох да доведа родителите, понеже е трудно за намиране през това време от линейката се обадили на гражданска, обаче нито ме питаха как е момчето нито нищо. Доведох гражданска през това време близки на момчето са дошли и обясниха на гражданска как да стигнат отгоре, за да може да са по-близо, тъй като от долу има 600 метра някъде, докато отгоре са 50. Додоха извадиха го. След 3 часа стоене долу. На пръв поглед беше със счупени ребра. В последниствие се оказа, че няма счупвания, само скъсах бронх, направена му е дренаж и с някаква тръба му се помага да диша, но е на самостоятелно дишане. В радиото са преувеличили както обикновено де, момчето е на 15, пропаста въобще не е 10 метра, но това е медия все пак трябва да се търси сензацията. Но линейката да откаже да се качи, тъй като шофьора е казал "Вече един път ми изгоря съединителя, няма да рискувам" и да тръгне да се връща вече нямам думи. Е в последствие са пратили още 2 линейки едната не могла да стигне, докато другата е успяла. Момчето го носиха 50 не 500 метра и оттам до горе с автомобил. Все пак линейка е имало. Момчето беше 3 часа долу, но за сега е стабилизиран. Дано не изникне нещо ново.
Аватар
Krismars

Рейтинг: 2000

Мнениеот TeDo_BaPHa » Чет Апр 24, 2008 4:06 pm

:offtopic:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=246710

Извинете но имам чувството, че тези вече се хвалят, колко трудно е било и колко усулия им е коствало, и въобще не им пука за Симо..

Заедно със свои съученици от Математическата гимназия е тренирал за състезание с велосипеди при планински условия.

А той за 1-ВИ път кара там до колкото разбрах
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот ALEX » Пон Апр 28, 2008 5:26 pm

@6tasliv4o
Аз :
Алекс
Skype име:Acisor
По рядко ползвам :
Irc[mirc]:Alexndr .Server :към Unibg
Колоезденето в града уврежда сърцето
http://www.varnacity.info/search.php?pa ... w&nid=1800
Маска за колоездене против вредни газове?Kъде се продава?|Велосипед за всякакъв терен?
Аватар
ALEX

Рейтинг: 960

Назад към Мероприятия - архив