от Krismars » Чет Апр 24, 2008 3:57 pm
Аве гражданска защита пак се похвалиха, само дето няманищо общо със това, което стана:
Понеже аз бях единия от тримата му приятели бях свидетел на всичко. ПОвикахме линейки, родители и т.н Довеедохме линейката на 500 метра от мястото, обаче тея идиоти въобще не са искали да дойдат. Кукундерата лекарката стоя вътрре и казала доведете го аз не мога да дойда по тея пътеки. После дойдоха родители, аз оставих за малко и отидох да доведа родителите, понеже е трудно за намиране през това време от линейката се обадили на гражданска, обаче нито ме питаха как е момчето нито нищо. Доведох гражданска през това време близки на момчето са дошли и обясниха на гражданска как да стигнат отгоре, за да може да са по-близо, тъй като от долу има 600 метра някъде, докато отгоре са 50. Додоха извадиха го. След 3 часа стоене долу. На пръв поглед беше със счупени ребра. В последниствие се оказа, че няма счупвания, само скъсах бронх, направена му е дренаж и с някаква тръба му се помага да диша, но е на самостоятелно дишане. В радиото са преувеличили както обикновено де, момчето е на 15, пропаста въобще не е 10 метра, но това е медия все пак трябва да се търси сензацията. Но линейката да откаже да се качи, тъй като шофьора е казал "Вече един път ми изгоря съединителя, няма да рискувам" и да тръгне да се връща вече нямам думи. Е в последствие са пратили още 2 линейки едната не могла да стигне, докато другата е успяла. Момчето го носиха 50 не 500 метра и оттам до горе с автомобил. Все пак линейка е имало. Момчето беше 3 часа долу, но за сега е стабилизиран. Дано не изникне нещо ново.