Водач на HT1

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Водач на HT1

Мнениеот crazybiker » Сря Апр 02, 2008 9:39 pm

Здравейте.Въпроса ми е дали мога да сложа водач(Боксгайд например) на Рам HT1,ако да как? :dunno: (съжалявам за неразбирането още набирам информация :) )
Мерси много :beer: :beer: Беше ми много полезно :) :agree:
Последна промяна crazybiker на Сря Апр 02, 2008 9:53 pm, променена общо 1 път
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот FireFoXa » Сря Апр 02, 2008 9:47 pm

Естественно че можеш :popcorn: Първо махаш курбелите, после средното, слагаш водача от дясно, пъхаш дългата част на средното през дупката на водача, затягаш с късата част на средното, нагласяш водача, стягаш хубаво средното, слагаш курбелите(ако си с boxguide xr, който е за една плоча, ще трябва курбелите да са ти с една плоча и тя да е монтирана от вътрешната страна на курбела), стягаш курбелите, настройваш ролката и горната част на водача... и караш :D От време на време смазваш втулката на водача я с грес, я с някоя пръскаща благинка(силикон/тефлон) :evil: и... караш :beer:

П.П. Карам РАМ хт2 с водач BoxGuide ХR и става... би трябвало и с хт1 да стане :D
Аватар
FireFoXa

Рейтинг: 1980

Мнениеот InverT_BikeR » Сря Апр 02, 2008 10:09 pm

FireFoXa написа:пъхаш дългата част на средното през дупката на водача, затягаш с късата част на средното........ от вътрешната страна на курбела....

1 имам сънения дали на обикновено средно ще стане, но май няма да има проблем :)
2 не е задължително да е от вътрешната страна на курбела просто можеш да се вземеш по-дълго женско за ролката (което ако копуваш водача нов трябва да получиш в пакета)
иначе не няма да имаш проблем, ако не караш с плоча по-голяма от 46 зъба ;)
Успех :agree:

пп темата като гледам е за катинар :)
Аватар
InverT_BikeR

Рейтинг: 1097

Мнениеот FireFoXa » Сря Апр 02, 2008 10:19 pm

Аз лично съм го карал със евтино средно на квадрат на ВП с лек луфт и сега го карам с Power Spline на Truvativ ;) Не би трябвало да има проблеми :beer:
Аватар
FireFoXa

Рейтинг: 1980

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд