преди мноооого време бях пуснал такава тема, но незнайно защо ми я заключиха...
И при мене имаше паркинг 1000000 коли и точно където беше една спряна, зад нея- паркирал мерцедес напречно и пред нея също. А наоколо празно...
Всъщност изтрита беше защото не бил важен факта правилно ли е или не, а това, че щом може колата да излезне к'во толкова...
Еми идеята не е дали
фатално пречат или не, а това че мястото изобщо не им е там!
И тия по центъра по тротоарите ако се напъна и си изпусна въздуха мога някък си да мина покрай тях, без да слизам от тротоара, ама не е там работата...
Тва със стикерите е идейно, но само ако не те види някой чичко мутра докато го лепваш.
В нашия паркинг пред блока се влиза с бариера вече, защото хора от къде ли не почнаха да си влизат и да го използват.
Та веднъж беше спрял някакъв мерцедес "Мечок" пред бариерата и аз не мога да излезна а закъснявах за работа!
ПОБЕСНЯХ!
Свира свира СВИРА! ..... НИЩО.
Накрая покривих леко оградката която обикаля паркинга и Преместих две кофи за боклук точно зад мерцедеса и ги допрях до бронята.
И вече имам място, тамън излизам и го гледам в огледалото един ОГРОМЕН как търчи към мене...
ХЕм виновен ХЕМ ЛАЕ! Лелееее...
Добре, че бях тръгнал вече(той докато влезне, да запали, да мремести кофите...аз ще съм на другия край на София

) иначе ако се бях забавил само малко не знам какво щеше да ми се случи...
"палка с топче?"