Чао виражи :crap:

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Alpina » Чет Апр 03, 2008 9:42 pm

Demo 9 написа:добре де не всички обаче го имат развит до такава степен тоя рефлекс.. засилва се пада и главата му отскача от асфалта (не звучи ли напълно реално като преплете краката на скорост)... и после се почва търсене на виновни и някой който да поеме отговорност за случилото се... и едни простотии...
детска площадка с такъв наклон ми се струва меко казано тъпа идея.. и не го казвам щото ще ми липсват виражите или нещо подобно.. :popcorn:

Не че съм нормален и всичко си ми е на ред, но като малък доста пъти главата ми е отскачала от твърди повърхности и все пак не съм дал голями отклонения и дефекти.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Demo 9 » Чет Апр 03, 2008 9:44 pm

@MIRO A по-добре да не беше писал....
@Alpina щом на тебе не се е случило на никой не може да се случи нещо по-лошо така ли :popcorn:
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот did » Чет Апр 03, 2008 9:47 pm

ACID BURN написа:
FEDERACIATA написа:
did написа:
ми да.

по-добре - по-рано.

като искате нещо - научете се как да го искате, че да е трайно. само с лопати не става - трябва и акъл.

Абе майна, що не дадеш малко акъл, как да станат нещата или само си чешеш косматия език, както във всички останали теми.

:shake: Добре, че ти го казваш иначе щеше да ми падне в очите Дид..... :bowdown:

аз направо паднах в собствените си очи.

абе "федерацийо"! кой през последните 2 години постоянно ви говореше, че ако искате нещо да не се резрушава, има си други начини да се прави. Моето мнение на 100 места съм го писал. Ти като си тъпа федерация, която я мързи да чете, оправяй си се както можеш или не можеш.

Накрая сами ще разберете защо още преди 3-4 години дъртаците ви обяснявахме, че не е това начина да се правят съоръжения за колоездене из парковете. Ама това сега си е ваш проблем. Оправяйте се. На мене в Родопите виражи не ми трябват.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Чет Апр 03, 2008 9:48 pm

did написа:аз направо паднах в собствените си очи...
...Родопите виражи не ми трябват.

Ми ще падаш много ясно. К'ви са тези Родопи, знаеш ли колко е яко на 2 мин от блока ти да има виражи???
Аааа, планини, пот, въртене... кой е луд да се мори, като паркове са отсреща :D

@Demo 9
Не схващаш мисълта ми, то това заради паданията като малък и от тогава така с всеки :D
А аз пък чувствам че винаги трябва да съм на обратната сътрана и да я защитавам, макар да знам че е глупава, също не отстъпвам :beer:
Последна промяна Alpina на Чет Апр 03, 2008 9:53 pm, променена общо 2 пъти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Demo 9 » Чет Апр 03, 2008 9:51 pm

аа тя мойта и от ръбове и от железа и от кво ли не е отскачала :D
за тва съм и толко упорит и си държа на тва, че е тъпа идеята :beer:
@Invert Biker евала бате изказА се ! :popcorn:
Последна промяна Demo 9 на Чет Апр 03, 2008 9:58 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот InverT_BikeR » Чет Апр 03, 2008 9:54 pm

Марто (SeeSaw) ако ми изтъкнеш една сериозна причина, защо тъгуваш за тези виражи няма да те мисля за толкова тъп ;) Не ги караш. Не си помагал в строенето. Нямаш приятни изживявания от там. Мисля, че трябва да съжаляваш само, че не си усетил удоволствието от това, че си се научил да ги караш и от самото каране..
А иначе незнам за какво бяха тия разсъждения колко е удачно да се направи там детска площадка, като това че те са казали, че това ще строят не значи, че е така. Според мен (както беше казано по-горе) ще направят някоя смръдлива дървена къщичка за цаца и бира.. ( което като се замислиш не е толкова зле) и никой нищо няма да им каже.. :V:
Затова трябва да подбираме местата на които си хвърляме труда.. стана като с норт шора.. Защо Камилите, дъртовете на София Ленд™ никой не ги пипа ? Зщото са на закътани местенца, на никого не пречат, не се набиват на очи и никой не ги закача. Трябва да си направим извод от цялата тази работа :beer:
Аватар
InverT_BikeR

Рейтинг: 1097

Мнениеот Alpina » Чет Апр 03, 2008 10:00 pm

Деее щи дам 20 точки за това мнение :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот RAM-FR » Чет Апр 03, 2008 10:00 pm

хахах и идеята с кръчмата е много добра вътре столовете ще са заковани за пода а чиниите ще с с магнити за да седят на масата ....
Абе много ги мислите нещата бе ...
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот SeeSaw » Чет Апр 03, 2008 10:02 pm

:D братле нз защо си мислиш че не ги карах като с тебе сме карали 1 път иии да тогава найстина не ги карах ... верно че бех зле ама кой както може ... кво ме грее че не мога да ги мина толко бързо като другите важно е удоволствието и бтв последния месец почти всеки ден който не валеше бях там и май само аз бях ... от време на време се мяркае Вовата ама за малко ... така че не знам за какво ми говориш :crazy:
не знам защо си мислиш че ти можеш да кажеш кое е приятно за мен ?!?
А аз като не съм участвал в строенето значи ли че не мога да ползвам (не че ти си участвал)
и не знам защо да съм тъп ... просто питах кои и защо е бутнал виражите за да не излезе като с шор-а (е него вече не съм го карал и не ми е толкова гадно за него)
Аватар
SeeSaw

Рейтинг: 973

Мнениеот Alpina » Чет Апр 03, 2008 10:05 pm

Хайде, като толкова мислите, че ще стане кръчма/заведение, ми покажете такава в парк, която да е в/у тревната площ.

RAM-FR написа:хахах и идеята с кръчмата е много добра вътре столовете ще са заковани за пода а чиниите ще с с магнити за да седят на масата ....
Абе много ги мислите нещата бе ...

Грам не разбираш от строителство ;)
Изображение
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Charger92BG » Чет Апр 03, 2008 10:21 pm

Кой написа темата в датата ? Да си признае :popcorn:
Charger92BG

Рейтинг: 1327

Мнениеот sersem.inc » Чет Апр 03, 2008 10:47 pm

Аз. :bawling: Защо?
Много ми е присърце.
Аватар
sersem.inc

Рейтинг: 1130

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Апр 03, 2008 10:48 pm

линк?
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот sersem.inc » Чет Апр 03, 2008 10:49 pm

Аватар
sersem.inc

Рейтинг: 1130

Мнениеот assgiver » Пет Апр 04, 2008 12:37 am

Вие сте ми много забавни :D Тряскаите ми минуса от сега! Тия "амортизатори" са ви изпили тотално бъгясалото мозъче. Мое ли да правите проблем за някви си 3 виража ? Толкова са трудни и интересни за "газене", че чак да са ви любимото място ?! Преди година-две и аз съм помагал за тях, ама какво от това ? Изобщо не им е там мястото. Както и на вас ! Нали сте "екстрийм-про-мега-хипер-ултра диечъри"? и мястото за каране ви е в парка ?! Или пък бъркам на ндк с всичките му там екипировка и джунджурий да пиете бира, не, прощавайте - кола. Виражите ще ги махнат естествено. Все пак това е доста оживен парк. Ако беше някъде на закътано място щяха да си седят. Ама не им е там мястото. Амаа как да е
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот SpoileR » Пет Апр 04, 2008 7:47 am

assgiver написа:Вие сте ми много забавни :D Тряскаите ми минуса от сега! Тия "амортизатори" са ви изпили тотално бъгясалото мозъче. Мое ли да правите проблем за някви си 3 виража ? Толкова са трудни и интересни за "газене", че чак да са ви любимото място ?! Преди година-две и аз съм помагал за тях, ама какво от това ? Изобщо не им е там мястото. Както и на вас ! Нали сте "екстрийм-про-мега-хипер-ултра диечъри"? и мястото за каране ви е в парка ?! Или пък бъркам на ндк с всичките му там екипировка и джунджурий да пиете бира, не, прощавайте - кола. Виражите ще ги махнат естествено. Все пак това е доста оживен парк. Ако беше някъде на закътано място щяха да си седят. Ама не им е там мястото. Амаа как да е

абсолютно съм съгласен с теб.... :agree:

...но не и накрая.

Защо пък трябва толкова да е закътано?

Всички минават по Асфалта, кой минава през тревата? (Освен тези които си водят кучета, които серат навсякъде?!)

Аз когато съм бил там и съм гледал, винаги като минат хора, или родители с деца (или нек'ви такива) и винаги си казват :

"яяя гледай гледай ..."

Аз мисля, че това си е по-скоро атракция, от колкото че пречи.
:dunno:

Всъщност...и да пречи и да не пречи- все тая.--->ще се прави площадка.

Alpina написа:Те се спираха, защото се задъхваха , преди да изкачат последния и най-стръмен участък

(@Alpina не си прав ;) На хората им беше интересно ;) Не всички се катерят нагоре, има и слизащи ;) )
Последна промяна SpoileR на Пет Апр 04, 2008 7:54 am, променена общо 3 пъти
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Alpina » Пет Апр 04, 2008 7:49 am

sersem.inc написа:Каква е тая държава която гледа само да руши? Имаше едно местенце с рампи но не... сега там има една голяма дупка

:rofl:
Ми да, за какво ни е, та да се строи метро :bowdown:

sersem.inc написа:В южен парк от колко години на "монцата" има виражи, на които не едно поколение се е учило да кара (става дума за нашето си каране).

:bowdown: :rofl: :bowdown: :rofl: :bowdown: :rofl:

Неееее не мога повечеееееее :rofl: :rofl: :rofl:
Явно съм прекалено стар да не помня тези виражи преди 2 години, те толкова поколения се смениха от тогава...

sersem.inc написа:На КОГО пречихме? Хората се спираха и с усмивки наблюдаваха как се спускаме по виражите понякога красиво, понякога не чак толкова. И сега какво? Айде багера отгоре...

:rofl: :bowdown: :rofl: :bowdown: :rofl:

Те се спираха, защото се задъхваха , преди да изкачат последния и най-стръмен участък и са ви гледали, само защото да били сами и да се направят, че е заради това, инак ако са с някой почват да си говорят толкова задълбочено, че да не могат уж да ходят в този момент :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ZL0Z » Пет Апр 04, 2008 8:32 am

Вчера бяхме там когато ги сринаха, някакви багери...
Попитахме защо!? Защото ще има катерушки :(!:
И защото не са озаконени...

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

В парка има 122435 площодки.... :(!: :(!: :(!: :(!: :(!:
ZL0Z

Рейтинг: 1269

Мнениеот Reactor » Пет Апр 04, 2008 8:55 am

FEDERACIATA написа:Абе майна, що не дадеш малко акъл, как да станат нещата или само си чешеш косматия език, както във всички останали теми.

С това "Абе майна......" ще стигнеш доста далеч,няма съмнение.
Ако искаш акъл,прояви и ти такъв.В нета има достатъчно информация за всичко.Но did e прав - - трябва и акъл.
Аватар
Reactor

Мнениеот Alpina » Пет Апр 04, 2008 9:14 am

ZL0Z написа:В парка има 122435 площодки.... :(!: :(!: :(!: :(!: :(!:

Смехурко, я малко се вземи в ръже!!!

Какво като има площадки?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот LiFo » Пет Апр 04, 2008 9:38 am

К'ви площадки, к'ви 5 леа?! Това няма значение и няма какво да го коментирате. Ако ще и нищо да не правят след това, пак са в правото си да в изравнят виражите...надявам се вече е ясно защо.
И сега понеже няма срещу кого да викате, викате срещу площадка, която още не съществува и даже не сте виждали проекта за нея.
Та в тоя ред на мисли, може да вземете всичките си оплаквания и директно при арменския поп...
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот Crimson » Пет Апр 04, 2008 9:39 am

Абе не знам ама ми беше приятно да ги суркам след работа :) И много ми се иска някой да ме светне как се озаконяват виражи и на кой подяволите му пука. :) Баси ся ша трее да киснем пред НДК якооо :D
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот gurga4a » Пет Апр 04, 2008 9:59 am

и кфо аре ходи ги бутни като ти е толкова акъла..общинарите са в правото си да ги бутнат..ако се мислиш за толкова прави тичай ги съди...и вече ако не се убедиш в обратното :dunno:
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот assgiver » Пет Апр 04, 2008 11:52 am

Те и паметника преебаха тотално, въпреки, че беше законен. Ако някой мисли, че му пука на някой в тая държава (или поне в София) за нас, жестоко се лъже. Има десетки (да не кажа и стотици) планове на паркове внесени в общината. Дори преди време бяха намерени спонсори. Принцпно се води че в момента се строи усилено новия sk8-bl8-bmx парк, но колкото и пъти да мина оттам, единственото разнинато е от кучетата докато си зариват лайната. Ама не се жалвам. Справям се някак си. А вие си имате уникална планина на 30мин - 1ч. от София. Аз ако карах въпросния стил нямаше да слезна от Витоша. Или за повечето ДХ е няколко виража в Южния ? Вие сте ебаси тъпаците. Каквото и да построят на тяхно място ще е по добре. Дори и обществен клозет да има. В момента само плюете срещу вентилатора и спамите. "Съораженията" са незаконни. Оттам нататък вече те са в правото си да ги махнат. "Ама на кой пречат там :bawling: " Не е въпроса че пречат - незаконни са. Относно идеята ми за закътано място. Трябва да е почти безлюдно място за да не се предприемат такива мерки. Или освен ако не се говори с въпросната община.
Аватар
assgiver

Мнениеот ZL0Z » Пет Апр 04, 2008 11:55 am

Alpina написа:

Смехурко, я малко се вземи в ръже!!!

Какво като има площадки?

Имат достатъчно много, място за игра!!!
ZL0Z

Рейтинг: 1269

Мнениеот Crimson » Пет Апр 04, 2008 12:34 pm

assgiver написа: А вие си имате уникална планина на 30мин - 1ч. от София. Аз ако карах въпросния стил нямаше да слезна от Витоша. Или за повечето ДХ е няколко виража в Южния ? Вие сте ебаси тъпаците. Каквото и да построят на тяхно място ще е по добре. Дори и обществен клозет да има.

Тц, не стаааа. Ша си надерем рамките :nono:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот MIRO A » Пет Апр 04, 2008 1:02 pm

Crimson написа:
assgiver написа: А вие си имате уникална планина на 30мин - 1ч. от София. Аз ако карах въпросния стил нямаше да слезна от Витоша. Или за повечето ДХ е няколко виража в Южния ? Вие сте ебаси тъпаците. Каквото и да построят на тяхно място ще е по добре. Дори и обществен клозет да има.

Тц, не стаааа. Ша си надерем рамките :nono:

:rofl: Позьор пълен. Съществува услугата пребоядисване.
Иначе тея паркове са най-добрата алтернатива за моменти на финансово затруднение и т.н.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот assgiver » Пет Апр 04, 2008 1:09 pm

Какво означава това "финансово затруднение" ? Шибаните ви мекици са за по 5-6-7-8к и на горе. Лифта да ви е към 10 лв (ако бъркам поправете ме) Жалко е да карате такива колела в града. Аз си мисля че повечето от вас дори не са се качвали на планина или са се качвали не повече от 10 пъти....
Аватар
assgiver

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Апр 04, 2008 1:56 pm

А за чии х*й ви е лифт бре? :)
Спускачи гадни!
Друго си е на собствен ход да се качиш до горе
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Quiz » Пет Апр 04, 2008 2:02 pm

Crimson написа:Тц, не стаааа. Ша си надерем рамките :nono:

Да не връщат вече като стигнеш околовръстното и си с надрана рамка? :D
assgiver написа: ... Дори и обществен клозет да има.

И ако трябва да сме честни, това вече наистина ще е полезно, щото в целия парк няма нито един.
Не, че детски кът няма да е, те съществуващите площадки може да са 122435, но са в окаяно състояние.
Е, това един 14-15 годишен няма как да го забележи...
Аватар
Quiz

ПредишнаСледваща

Назад към Други