Последния който кара на виражите на Монца

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Последния който кара на виражите на Монца

Мнениеот batkomarti » Пет Апр 04, 2008 3:33 pm

Не знам дали това е мястото за тази тема, но все пак реших да споделя, от вчера виражите на Монца са минало, един багер за около две минути ги изравни със земята, всъ6ност размаза само 3-ти и 4-ти вираж и дърта който беше малко по надолу, под претекст че щели да се залесяват с плодови дървета и че мястото не било регламентирано и... тн. а и 3-ти и 4-ти бяха най-добрите (поне за мен) :ООО да останали са и бабунките след 2-и ;) ;(;(. Ина`е нищо друго не е засегнато, скокчетата в гората не са пипани и скока отстрани на Монцата същто е там... и все пак!!! Ако има некви идеи кажете, споделете, аз съм начинаещ но просто присъствах, ако има некжи :idea: :idea: кажете
пс. И аз бях последния който кара там :(
batkomarti

Рейтинг: 1180

Мнениеот stroker » Пет Апр 04, 2008 3:41 pm

Не знам дали си видел че има огромна тема по тоя въпрос :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
stroker

Рейтинг: 1842

Мнениеот Harka » Пет Апр 04, 2008 4:17 pm

Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум