Alpina написа:Я ходи си удари една джобна и ги остави на мира, мен много неща ме дразнят ама за да не си го изкарвам на ляво и дясно, ще ти ударя няколко минуса, заради яката тема
Иначе емотата са ми леко антипатични.
@Shady™ - http://gothchild1.wikispaces.com/space/ ... 792vc3.jpg
eurolit3 написа:-Ти ЕМО ли си?
-Не,аз съм Иван.
I need money написа:Сестра ми е емоили поне така се облича
Shady™ написа:стигнах до извода че това e 99.9% PUNK в гейста форма... Ама почти да бъде иииии а ъ аъъ ъаъаъъ ТРЯС ПЕДЕРУНГЕЛ.....
I need money написа:Сестра ми е емоили поне така се облича
Shady™ написа:Идея си нямам какво е това ЕМО.... Имах един Емо от моя клас...
HandJob написа:Събратя мои който не харесва тапите емота да ми даде плюс,почти сигурен съм,че от този форум никой не е емо...
RAM-FR написа:ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН
Един от моя клас си беше оставил бритона на една страна та не виждаше с едното си око от коса и най-накрая трeньорът ни по борба го хвана в залата и го oбръсна пред всички с машинката до кожа!
kotka12 написа:ейй
най-после и моя ред дойде
1073->1071
HandJob написа:@EmZo сигорен ли си,че си емо,не мисля,че плачиш в ягълът на стаята за каквото и ще да е.....едва ли носиш плюшени кукли на гърба си едва ли се режеш с бръснарски нож....Според мен това е поредното заяждане и не си никакъв емо а ако само прическата ти е с някакъв бритон и пусната отзаде коса която се нарича "опашка"това не е да си емоционално педерасче това е само 'стилна' прическа забравих да добавя,че повечето емота са геиове (говоря за момчетата).
PtD написа: I'm an offica of the law and you will respect mah othoritaah!:agree:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта