Еби му майката...!
  Еби му майката...! 
Никви бири!
 Еби му майката...!
  Еби му майката...! 

кое трябва да бъде приоритет на един модератор

Ozzie написа:Дали не е дошло време да си сменя работата....
P.S. Sorry за
Ozzie написа:някой написа:в България курбели Shimano Acera Octalink 175mm, ако ми каже някой, ще съм му много благодарен. Трябва да струват някъде около 40-45 лв.

Rancid написа:Особено след като предполагам си написал учтиво и вежливо доста дълга молба към Ози ти е било отговорено с 1 или 2 реда...

EmZo написа:Аха, значи може да се отделя времe за писането на подобни жизнено важани неща:Ozzie написа:Дали не е дошло време да си сменя работата....
P.S. Sorry за
Както и да се отделя време за дебилните въпроси на хора от "висшето общество" които не могат да пишат където трябва:

kotka12 написа:
11-та Божия заповед

EmZo написа:А да кликнеш бутона "edit" на два поста и да замениш съдържанието му с copy/paste от предоставен текст, което ще отнеме в най-лошия случай 5 минути , 6 клика и 3 оборота на скрола, не може да се отдели време.
EmZo написа:Ако не ви харесва, че не ви се плаща напуснете! Не, че работата ви в момента си струва каквото и да било заплащане.

Alpina написа:Къде в правилата и задълженията на един модератор, е написано че не може да поства такива, та дори и по-безсмислени постове.
PtD написа:Да ти е хрумвало, че на различните хора приоритетите са различни? И изобщо, защо смяташ, че някой е длъжен да изпълнява молбите?
Alpina написа: Това, че някой модератор, в даден момент не ти е обърнал нужното според теб внимание - ми не е задължен да го прави.
Ozzie написа:Разбира се винаги е по- лесно да се вдига шум до небето отколкото да се прати някое лично съобщение...
Alpina написа:Все пак тези хора имат личен живот и си отнемат от него, за да вършат една мръсна работа само за "чест и слава" които повярвай ми идват само във вид на "лайна и помия" защото темите относни тях са сами негативни, та ще се радвам, да ми покажеш позитивна.

EmZo написа:Пак казвам, на който не му харесва, да не се занимава. Не вярвам да има дефицит на желаещи.

EmZo написа:Ми не е задължен, да ми отдели 3 минути от времето си. Да!. Но факта, че в тоя форум пренаписването на малоумни въпроси на незнайни потребители, се прави с приоритет пред молбата на дългогодишни участници, която е с цел не да се задоволят някакви лични интереси, а за нещо което би било интересно за повечето потребители изобщо не ми харесва. Това е моето мнение.
 Да се поставят личните интереси над тези на потребителите си е мое право
 Да се поставят личните интереси над тези на потребителите си е мое право 
Пак казвам, на който не му харесва, да не се занимава. Не вярвам да има дефицит на желаещи.

PtD написа:Да се поставят личните интереси над тези на потребителите си е мое право

EmZo написа:Но факта, че в тоя форум пренаписването на малоумни въпроси на незнайни потребители, се прави с приоритет пред молбата на дългогодишни участници, която е с цел не да се задоволят някакви лични интереси, а за нещо което би било интересно за повечето потребители изобщо не ми харесва. Това е моето мнение.
EmZo написа:Но факта, че в тоя форум пренаписването на малоумни въпроси на незнайни потребители
EmZo написа:се прави с приоритет пред молбата на дългогодишни участници,
EmZo написа:а за нещо което би било интересно за повечето потребители

bikerider написа:
Ще ти посоча няколко момента:EmZo написа:Но факта, че в тоя форум пренаписването на малоумни въпроси на незнайни потребители
...се прави с цел ограмотяване, колкото и химерна да е тя. Ozzie може всичко друго да прави, но това никой не го задължава да го прави, а той го прави. Това не е минус за него, а обратното.
В крайна сметка ако толкова много си искал да го направиш интересно за потребителите да си го направил, нали?
Както виждам в края на краищата нещата опират до спор относно приоритетите на Ozzie. Честна дума не виждам защо трябва да се занимава форума с този напълно частен проблем.
 Ако смяташ, че във форума се разискват само общополезни въпроси, не видам защо на мен ми излагаш тезата за универсалната интерпретация.
 Ако смяташ, че във форума се разискват само общополезни въпроси, не видам защо на мен ми излагаш тезата за универсалната интерпретация.да видим сега Rancid дали ще драсне минусче

EmZo написа:не мога да си представя, че когато някой ме помоли да свърша нещо, което не ми коства нищо повече от 5 кликвания на мишката, аз ще го оставя да виси и ще тръгна да се занимавам с трети неща

EmZo написа:bikerider написа:да видим сега Rancid дали ще драсне минусче
Ако знаеш кога той ти цъка минусчета, можеш да ми пишеш на ЛС, ще ти ги връщам.
 :8D::lol:
:8D::lol:
Rancid написа:Заради Емзо бих ти драснал...

Мнението ми не е продиктувано от това, че Ozzie е модератор, а просто мисля, че си се подразнил малко повече от нормалното. Няма смисъл да повтарям казани вече аргументи, сигурен съм, че желаните от теб промени в темата ти са с мисълта да бъде тя по-полезна и интересна, но и ти разбери, че нещо, което на теб ти изглежда и е работа за "пет" минути, може би не е толкова лесно да се вмести в "графика" на човек, който е поел съвсем безвъзмедно функцията модератор. Защото посочените от теб "пикльовци", а и не само те, създават достатъчно работа - тук две минути, там три и мога да те уверя, че натрупването на такива минути не е малко.
 Мнението ми не е продиктувано от това, че Ozzie е модератор, а просто мисля, че си се подразнил малко повече от нормалното. Няма смисъл да повтарям казани вече аргументи, сигурен съм, че желаните от теб промени в темата ти са с мисълта да бъде тя по-полезна и интересна, но и ти разбери, че нещо, което на теб ти изглежда и е работа за "пет" минути, може би не е толкова лесно да се вмести в "графика" на човек, който е поел съвсем безвъзмедно функцията модератор. Защото посочените от теб "пикльовци", а и не само те, създават достатъчно работа - тук две минути, там три и мога да те уверя, че натрупването на такива минути не е малко. 

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта