Голям проблем !!!!!!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Голям проблем !!!!!!

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 06, 2008 7:31 pm

Здравейте.Имам въпрос. Предложете къде да отида за 2-3-4 дена малко да разпусна ????? искам да има байри ;), все пак да покарам малко, не говоря за 3-4 метрови скокове а .... просто да си потормозя колеленцето. Малкия ми проблем обаче е че трябва да трагна "женен с деца" ;) , защото ще е прекалено егоестично от моя гледна точка да заеба тука и да отпраша с колелото !!! нямам кой знае какви големи изисквания !!!! просто не ми се дават по 50-60 ..... лв на човек на ден /сиромашия се нарича/. някой ако е останал с добро впечатление от ходенето му някаде ..... ако обича да сподели. И нали говорим да е някаде в планината /която и да е /. ами ...... смятам 1е стана ясно какво точно питам, така че ...... ще почакам да видя коментари.

*говоря за към края на този месец !!!

алоха

П.П. разгледах доста хижи и .... идеята ми се нрави,но бих искал да чуя мнения на хора посетили определено място,защото както споменах ще съм с дете на година и половина ;).
Аватар
novak_vip

Рейтинг: 997

Мнениеот MIRO A » Нед Апр 06, 2008 7:51 pm

Отидете на Белмекен, само че нз какви са цените (не съм останал с впечатлението за нещо скъпо). За 2-3 дена мисля че ще е достатъчно. Или на хижа Смирненски пак по пътя за Белмекен. А за каране ще е приятно, защото си е равничко там, пък м/у х. Смирненски и спортна база Белмекен разтоянието е 10 км в едната посока (поравно катерене и пускане). Добро място е там. Но все пак провери онлайн за цени.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

.....

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 06, 2008 7:54 pm

много благодаря за отговора. основния проблем не е точно цената. ясно е че ще се харчат пари, нали това е идеята и целтая. става вапрос че трябва да е поне малко прилично заради маника ми ;)[/i]
Аватар
novak_vip

Мнениеот outfaced » Нед Апр 06, 2008 8:58 pm

Велинград ...
жената и децата остават в хотела да се плацикат в басейна, пък ти караш по някой от поне 10тината картографирани и маркирани маршрути :agree: ...

другия варинат ... идваш и ти на Тасос :)
верно че ще дадеш тогава по 50 на човек на ден, но поне ще знаеш за какво си ги дал. Макар че може и малко по малко от 50 да легнат. Зависи как си го орагнизиарш.
Там поне компания за каране ще има бол ...
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот vitorino » Нед Апр 06, 2008 9:02 pm

Габрово, м. Узана, хижи и хотели бол, цени народни, за всекиго по нещо, маршрути за каране - много / и на север и на юг/, при желание контакти и съвместни карания (мероприятия :beer: ) с местните ездачи.
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот CrZ » Нед Апр 06, 2008 9:18 pm

Белмекен го отпишете като вариант. Там още си е люта зима. Преди около седмица имаше 2 метра сняг и ме съмнява до 2 3 седмици да се стопи.
Последна промяна CrZ на Нед Апр 06, 2008 9:19 pm, променена общо 1 път
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

........

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 06, 2008 9:19 pm

критериите ми се свеждат до това да има баня в стаята да може да се измие дупарата на маника като напални памперса ;).

п.п. еиии това за зимата си е наистина проблем !!! бяха ми препоръчали точно там да отида но ...... не карам ски,а кон :Д

п.п. такаааа след 3-часово ровене в нет-а установих че перфектното място за мен е "Хотел “Чамкория” - Боровец" . Коментари,отзиви,мнения ?

vitorino - много се изкефих на коментара ти. благодаря !!!!
Аватар
novak_vip

:)

Мнениеот gurga4a » Пон Апр 07, 2008 10:25 am

х.Чамкория не е лош вариант. Не е един от най-скъпите хотели на Боровец а и пък сега излизат от сезона и ще минеш по-тънко. Спал съм там има баня и кенеф и една нормална стая с 3 легла или едно двойно и едно единично не би ти одрала кожата и върши работа..Препоръчвам ти го! :beer:
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

....

Мнениеот novak_vip » Пон Апр 07, 2008 6:47 pm

gurga4a - мерси много

без да искам съм оцелил ;)
Аватар
novak_vip

Мнениеот tweety » Пон Апр 07, 2008 10:43 pm

добър вариянт е и село Рила,там има еидин хотел(немога да ти кажа цени,но няма да са много високи) има си много хълмове и пътчета по които да караш намира се по пътя за Рилския манастир (в планина Рила) наистина много приятно село и много тихо !!! ;) ;) ;)
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

.....

Мнениеот novak_vip » Вто Апр 08, 2008 5:02 pm

Габрово, м. Узана

май май .. .това ще е,че ми е по наблизо. То Боровец добре ама ще се наложи да мина 800-900км ...... и ... то става ебати почивката.
Аватар
novak_vip

Назад към Бла - Бла