имах 15ки ам ги махнах че като ходих на интервюта за работа ме гледаха мноо странно. много ми липсват искам пак да сложа!!!

bdz43r написа:Имам флашки... От М3 до М6
lanzz написа:мойта флашка е само 256mb, и нещо напоследък и мизерии прави, може би трябва да си взема нова?
did написа:lanzz написа:мойта флашка е само 256mb, и нещо напоследък и мизерии прави, може би трябва да си взема нова?
новата се слага на мястото на старата и така се увеличава размера.
ако правиш така и със заплатата, скоро ще имаш джобове, които могат да побират по 20000 лева.
lanzz написа:did написа:lanzz написа:мойта флашка е само 256mb, и нещо напоследък и мизерии прави, може би трябва да си взема нова?
новата се слага на мястото на старата и така се увеличава размера.
бе така като гледам USB порта май мъчно ще стане, тесновато ми се вижда. с чук ли трябва да подходя или да гресирам? или и двете?
lanzz написа:ако правиш така и със заплатата, скоро ще имаш джобове, които могат да побират по 20000 лева.
аз заплатата в джобове не държа, пък картата все не ще да става по-голяма, колкото и да слагам новите заплати на мястото на старите. сигурно нещо не е наред, дали може от банката нещо да ме scamват?
Alpina написа:Кога ще дойде модата с уъдлжаването на вратовете
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта