HouseNation написа:Аз питам за мене си , ти квото щеш правиТака че ако моля дайте отговор на горния ми въпрос
Neth написа:Разгледай мненията в тази тема,доста хора са я предложили като вариант за твърдак.А предполагам като станеш про сам ще разбереш дали тя ти върши работа все още или не.
Neth написа:АМИ НЯМА,затова е попитал в тази тема....ок ще го напиша възможно най-ясно.След като(ако)си вземе рамка ц2,защото хора от предните мнения са я предложили като рамка за начален дх твърд байк,той ще кара с нея известен период.Тогава той вече няма да е новак и ще знае дали рамката ще продължи да му върши работа след като е добил умения и почне да кара по екстрено или не.
Prodigy_FeN написа:Избирай между що-годе добър твърдак за тези пари или меко колело с което можеш да си бършеш г*зЪ в храсталаците! Ако ще е твърдак и ще го сглабяш сам си вземи или рамка Prodigy Johny Bravo или рамка NS Bitch 2007 може да си вземеш NS Surge 2008! Вилка можеш да си вземеш на първо време някой Suntour или някое RST! Спирачки неможеш да си вземеш хидравлични, вземи си да механики (ти си избери какви - немога да ти определя какво да си вземеш, все пак колелото което ще си е твое). Меко колело неможеш да си вземеш за тези пари (за Downhill)! Ако искаш нещо хубаво взимай твърдак - ще научиш много техника. Аре че наще ми дават зора...
Bender написа:недеи да даваш много пари за тварда рамка след като си се насо4ил към ДХ и ако ти хареса стила 6те иска6 да си вземе6 меко
bikerider написа:тва с механиката беше върха на простотията в тая тема...
Ами NS bitch 2007 е доста добра рамка побира до 17 сантиметра ход и най-важното направена е от Cr-Mo .Геометрията е прилична за Freeride i DH , но незнам дали ще ти стигнат парите
Относно рамката Prodigy Johnny Bravo на мене лично ми харесва .Геометрията е предвидена за Freeride i 4x ( а пък може да стане и за DH ) Рамката е направена от Алуминии , но въпреки това е здрава (аз сам заинетесован от нея и може да се сдобия с една такава на лято )
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта