bikerider написа:На практика всичко с двигател, което минава през кал и почва рови безобразно, но да не забравяме, че и колелата ровят безобразно, само дето не се вижда веднага акумулираната ерозия.
bikerider написа:но да не забравяме, че и колелата ровят безобразно, само дето не се вижда веднага акумулираната ерозия.
Въпросното каране, което ме накара да пусна темата беше по маршрута Княжево-Владая-Бонсови поляни от сайта, за да изпробвам гпс-а, понеже той е от малкото по-леки маршрути със записан трак. Карането беше екстра докато не стигнах до 2рата половина в Люлин планина. Колко съм псувал чак аз се очудих на себе си, просто ми се съсипа цялото настроение от карането..nahi написа:http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?s=3cf4e03a33d3ec168a08abc4b79725dd&t=29427
НИЩО ЛИЧНО! ХА СЕГА ДА НАПРАВИМ ЕДНО КАРАНЕ ПО ТОЗ МАРШРУТ!
bikerider написа:@gnao: баш така е, особено с ATV-тата...
@PtD: Зависи от условията на сравнението. В града определено пешеходците ерозират асфалта повече от колелата. Но все още не съм виждал пешеходци да бият контри по завоите на Драгалевци...:popcorn:
bikerider написа:@PtD: Зависи от условията на сравнението. В града определено пешеходците ерозират асфалта повече от колелата. Но все още не съм виждал пешеходци да бият контри по завоите на Драгалевци...
SStoeV написа:Аз съм за този спорт,но това да си е в някакво трасе,където да си карат всички джипове,мотори,атв-та и тн.Не да карат по всякакви пешеходни маршрути да разравят навсякъде,а лятото когато е сухо 30 минути след тях им дишаме пепелака.Ние си караме полекичка тези с моторите минават на сантиметри от нас с някаква ужасна скорост и ако стане нещо да те закачи тежко му на колоездача.. Надявам се да въведат някакви забрани за тези "спортисти" и да ги глобяват ако не спазват тази забрана(не ми се вярва да стане)Тук около Габрово няма и една пътечка/път през който да не са минали просто е ужасно!
Harka написа:Докато не се направят класифицирани места за спускане, места за офроуд с МПС-та, места за пешеходене, места за снегоходене и т.н., всичко ще е въпрос на гледна точка.
Alpina написа:Гузен негонен бяга.
Говорих за съвсем други хора
Sp0nG написа:Аз съм от потните хс-ари (това не знам как се чете)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта