а розовите лентички които се подават от кормилото?

gurga4a написа:ако си поръчвате тапи обадете ми се! искам такива като на Хер Емзо...
а розовите лентички които се подават от кормилото?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
awd_volvo написа:НООО 5,40, извинявайте...![]()
Та те не струват и 1 лев!!!
TeDo_BaPHa написа:
лично произведение на изкуството![]()
![]()
gurga4a написа:със шило ли го издълба? сподели как го направи че имам такива фигурки...
awd_volvo написа:ИНАЧЕ, днес си купих от Веломанията на Нина ето тези зарчета за 5,40 дветеНямам нищо против за дам 2-2,50 кинта за тези неШТица (било то и изработени от алюмиН), НООО 5,40, извинявайте...
did написа:gurga4a написа:със шило ли го издълба? сподели как го направи че имам такива фигурки...
с бургия Ф6 и няква дрелка му разтягаш междукрачната дупка и после му навираш вентила там. лесно е.
boriss13 написа:did написа:gurga4a написа:със шило ли го издълба? сподели как го направи че имам такива фигурки...
с бургия Ф6 и няква дрелка му разтягаш междукрачната дупка и после му навираш вентила там. лесно е.
Тц, тия тролове съм ги виждал да ги продават на моливи, от горната част, където по принцип е гумичката за триене.Като го махнеш директно става на вентила, без допълнителна интервенция
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
В магазин "Идеал"(Пловдив) има зарчета-2бр за 4лв.Аз си купиx. http://store.picbg.net/pubpic/97/5A/312 ... ae975a.JPGyahutu написа:Аве 5.40 за тия зарчета тва си е обир![]()
пък и даже не са много яки . има ли бели с черни точки? такива кат за табла ама по-големи?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта