MTB-BG.com търси сътрудници!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

MTB-BG.com търси сътрудници!

Мнениеот Admin » Сря Апр 09, 2008 11:41 am

Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот ACID BURN » Сря Апр 09, 2008 6:34 pm

Аз съм навит и без хонорар!Това за мен е удоволствие или ако ще има хонорар то ще го искам чак когато стане някаква страхотна сума + това ще е удоволствие за мен да ти помогна с каквото искаш, стига да имам времето! :)
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот stan40 » Сря Апр 09, 2008 7:47 pm

Страхотна идея!Подкрепям е с две ръце,и на драго сърце бих се включил(без хонорар) в секцията "Маршрути" и "Други статии" в които да напиша тест или ревю на някой продукт, който съм закупил. :beer:
stan40

Рейтинг: 1215

Мнениеот Kolileitara » Сря Апр 09, 2008 8:32 pm

Хонорара няма значение стига да мога да помогна ;)
Kolileitara

Рейтинг: 1177

Мнениеот CrateEngine » Сря Апр 09, 2008 8:44 pm

Предварително се извинявам ако засегна някого....
Но защо ли ми се струва , че си мерите пишките."Стига да мога да помогна...";"хонорара няма значение" дрън дрън та пляс....Почти съм сигурен , че се изявява желание за един ден.Едва ли някой от желаещите ще се занимава повече от 1-2 дена , в най-добрия случай седмица и нещо , и ще му писне на к*ра.То просто се е видяло отпреди.Хората , които могат и искат да помогнат отдавна са го направили и продължават....
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Мнениеот ACID BURN » Сря Апр 09, 2008 9:15 pm

CrateEngine написа:Предварително се извинявам ако засегна някого....
Но защо ли ми се струва , че си мерите пишките."Стига да мога да помогна...";"хонорара няма значение" дрън дрън та пляс....Почти съм сигурен , че се изявява желание за един ден.Едва ли някой от желаещите ще се занимава повече от 1-2 дена , в най-добрия случай седмица и нещо , и ще му писне на к*ра.То просто се е видяло отпреди.Хората , които могат и искат да помогнат отдавна са го направили и продължават....

Скрий се бате!!! :(!:

Иначе и аз мн искам точно за продукти да правя някакви описания, абе ще помогна със сигурност!
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот CrateEngine » Сря Апр 09, 2008 9:25 pm

Ще видиш от двамата "кандидати" какво ще излезе. :popcorn:
Аватар
CrateEngine

Мнениеот stan40 » Сря Апр 09, 2008 9:35 pm

Луд си луд си....Изображение

Живи и здрави да сме пък ще видим на кое ще ми писне ти си трайкай там и по-полека с прибързаните изказвания....Изображение
stan40

Рейтинг: 1215

Мнениеот did » Сря Апр 09, 2008 9:45 pm

@Admin: Идеята ти е чудесна!

Не става дума за заплащането, а за отварянето на mtb-bg.com към нови автори и стремежа ти активността им някак да се стимулира.

За статиите, обаче, ползвай по-ситна цедка, отколкото ползваш за модерирането на форума. Нека статиите да са нещо, зад което си готов лично да застанеш с марката mtb-bg, макар авторът да не си ти. Дори и добри неща, ако нямат необходимото ниво и са написани от хора без достатъчно опит, по-добре да си стоят във форума.

Успех!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Чет Апр 10, 2008 12:19 am

@did
Има една допълнителна страница, отнасяща се за сътрудниците и там е написано точно това - че изискванията към статиите няма да са ниски, което значи, че вероятно ще се налага да отказвам публикуването на някои (не знам много или малко) от тях и че се надявам никой да не се обиди от това. В крайна сметка всеки би могъл да потърси и друго мнение, освен моето - например на хората във форума, публикувайки тук.

@all
Вече получих няколко ЛС по темата, пощата още не съм я отварял, може и там да има. Благодаря за интереса и мненията, искам да се извиня, че в този късен час нямам време да отговоря, но ще се постарая утре вечер да намеря.

Тук в темата виждам една тенденция, която ще се наложи бързо да разсея. Предварително се извинявам, ако някой остане засегнат, съвсем не ми е това целта, но това е важно пояснение, което присъства в споменатата вече страница и трябва да го добавя и тук: отзивите за продукти (т.е. рубриката тестове) не са включени в тази инициатива за набиране на сътрудници. Забелязах, че много хора са готови точно с това да се включат, може би им изглежда най-лесно и достъпно като материя, но от моя гл.т. това е една твърде отговорна дейност, затова за нея ще мисля нещо отделно и то в бъдеще, защото сега все още няма достатъчно условия за това. Казано най-общо, за да бъдат нещата както трябва, хората, които дават отзиви за продукти, трябва не само да проявят нужното старание и обективност, но също така да имат и достатъчно опит - както с различни продукти, така и в карането. Затова в общия случай бих приел отзиви само от хора, които познавам лично, с които съм карал и за които мога да съм сигурен, че карат на нужното ниво. И тъй като знам, че аз самият не съм достатъчно напред по отношение на карането, в повечето случаи хората, които по мое мнение могат да са полезни в тази насока, карат по-добре от мен. :) Разбира се, тези хора често са обвързани с отбори и спонсори, което пък е пречка, тъй като би създало съмнения в обективността. Така че като цяло се получава един доста сложен пъзел, който едва ли ще бъде подреден тази година. Имам различни идеи за бъдещи решения, които зависят от различни фактори, но засега съм много внимателен при приемането на отзиви за продукти от други хора за публикуване в сайта, поради което рубриката "тестове" не е включена в програмата за сътрудници. Искам също така да помоля да не отклоняваме настоящата тема към рубриката "тестове" и възможните решения за нея. :agree:
Разбира се, това не значи, че подобна информация не може да е полезна за всички тук, във форума. Всеки от продуктовите форуми е подходящ за целта в зависимост от вида и предназначението на продукта, за който искате да споделите мнението си. Ще видите, че не е толкова лесно, колкото изглежда ;) Но пък ако се постараете, със сигурност ще се получи добре, дори и да не е в сайта.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот People = Shit » Чет Апр 10, 2008 12:59 pm

Админ брой ме и мен за снимки :agree:
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот CrateEngine » Чет Апр 10, 2008 3:09 pm

stan40 написа:

Луд си луд си....Изображение

Живи и здрави да сме пък ще видим на кое ще ми писне ти си трайкай там и по-полека с прибързаните изказвания....Изображение

"Луд си луд си" ти и моля ти се не ми излизаи с доводи от сорта на "Кой си ти и за к'во се бориш' . Те са си го казали хората: Поживём — увидим... :beer: . То отсега е ясно кой ще се раздаде и кой не.Peace
Аватар
CrateEngine

Мнениеот rEsPeCT » Чет Апр 10, 2008 3:46 pm

People = Shit написа:Админ брой ме и мен за снимки :agree:

me 2 me 2
Аватар
rEsPeCT

Рейтинг: 1058

Мнениеот sss » Чет Апр 10, 2008 6:33 pm

1. Браво за идеята !!! :agree:

2. :offtopic: Стига сте цапали темата . Като искате да се включите се включете , а не пишете само:" Аз ще, аз ще , аз ще ..." Не е нужно целият свят да знае , че имате вероятно предполагаемата нагласа да вземете евентуално участие в идеята :offtopic:

:beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот CrateEngine » Чет Апр 10, 2008 7:28 pm

Горния пост обобщава всичко , което имам впредвид.Няма повече какво да се каже... :beer:
Аватар
CrateEngine

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Апр 10, 2008 8:24 pm

:beer: :beer: :beer:
Евала!
Най-сетне имам стимул да прочета някоя друга книжка!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Апр 10, 2008 9:59 pm

На драго сърце, но времето ми е проблема.Вечер честно казано си крада от времето за почивка, за да погледна във форума.Пак казвам на драго сърце. Все пак когато с каквото мога ще помагам.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот Alien » Чет Апр 10, 2008 11:35 pm

Admin написа:@did
Има една допълнителна страница, отнасяща се за сътрудниците и там е написано точно това - че изискванията към статиите няма да са ниски, което значи, че вероятно ще се налага да отказвам публикуването на някои (не знам много или малко) от тях и че се надявам никой да не се обиди от това. В крайна сметка всеки би могъл да потърси и друго мнение, освен моето - например на хората във форума, публикувайки тук.

@all
Вече получих няколко ЛС по темата, пощата още не съм я отварял, може и там да има. Благодаря за интереса и мненията, искам да се извиня, че в този късен час нямам време да отговоря, но ще се постарая утре вечер да намеря.

Тук в темата виждам една тенденция, която ще се наложи бързо да разсея. Предварително се извинявам, ако някой остане засегнат, съвсем не ми е това целта, но това е важно пояснение, което присъства в споменатата вече страница и трябва да го добавя и тук: отзивите за продукти (т.е. рубриката тестове) не са включени в тази инициатива за набиране на сътрудници. Забелязах, че много хора са готови точно с това да се включат, може би им изглежда най-лесно и достъпно като материя, но от моя гл.т. това е една твърде отговорна дейност, затова за нея ще мисля нещо отделно и то в бъдеще, защото сега все още няма достатъчно условия за това. Казано най-общо, за да бъдат нещата както трябва, хората, които дават отзиви за продукти, трябва не само да проявят нужното старание и обективност, но също така да имат и достатъчно опит - както с различни продукти, така и в карането. Затова в общия случай бих приел отзиви само от хора, които познавам лично, с които съм карал и за които мога да съм сигурен, че карат на нужното ниво. И тъй като знам, че аз самият не съм достатъчно напред по отношение на карането, в повечето случаи хората, които по мое мнение могат да са полезни в тази насока, карат по-добре от мен. :) Разбира се, тези хора често са обвързани с отбори и спонсори, което пък е пречка, тъй като би създало съмнения в обективността. Така че като цяло се получава един доста сложен пъзел, който едва ли ще бъде подреден тази година. Имам различни идеи за бъдещи решения, които зависят от различни фактори, но засега съм много внимателен при приемането на отзиви за продукти от други хора за публикуване в сайта, поради което рубриката "тестове" не е включена в програмата за сътрудници. Искам също така да помоля да не отклоняваме настоящата тема към рубриката "тестове" и възможните решения за нея. :agree:
Разбира се, това не значи, че подобна информация не може да е полезна за всички тук, във форума. Всеки от продуктовите форуми е подходящ за целта в зависимост от вида и предназначението на продукта, за който искате да споделите мнението си. Ще видите, че не е толкова лесно, колкото изглежда ;) Но пък ако се постараете, със сигурност ще се получи добре, дори и да не е в сайта.

Добре де, мамка му, изчетох ти статията, но защо трябваше и тука да изпишеш ОЩЕ толкова?! :D :D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Re: MTB-BG.com търси сътрудници!

Мнениеот SPA » Съб Апр 12, 2008 11:53 pm

Admin написа:MTB-BG.com >> Най-новото

или директно ЦЪК!

Аз си искам хонорара предварително:

Два аспирина на час...
Плюс кило витамини на ден...
Рехабилитатор на събитие...
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Назад към Общ форум