nebe_to написа:бутки на отделните кампании
nebe_to написа:Детайлите в организацията на едно движение далеч надхвърлят правописните грешки във форума.
nebe_to написа:...Ще има състезания велосипед, автобус, тролей, трамвай, метро на градския транспорт и кола...
bikerider написа:Както вече се изтъкна многократно, програмата е обществено достояние и се намира в офиса на Велоеволюция - който желае да види за какво става дума, отива и на пет сладки приказки и кафенце си изяснява розовата картинка.
Reactor написа:...да се борим ... с единство и вяра... за по актуални заплати...
Reactor написа:да се борим - с единство и вяра... за по актуални заплати или за каквото и ще да е свързано с подобряване начина на живот.
Историята не познава случай,в който нещо да е дошло наготово от вън.Всяка промяна започва отвътре.
TOYAGA написа:Reactor написа:...да се борим ... с единство и вяра... за по актуални заплати...
Sky_Knight написа:
.... предполагам си го казал просто като пример...![]()
Sky_Knight написа: Дреме ми на .... за шофьорите и будалите дето ще бачкат - я па нема да работим тогаз - шъ пидалирам за благоту на вИлосипедалиращуто брадстфу (дет иска да намали имисиити, кат ги погълни)
![]()
![]()
hlebarka написа:И кво очакваш като отговор или ответна реакция?
did написа:hlebarka написа:И кво очакваш като отговор или ответна реакция?
тихо бе. сега ще ти изтрият поста (пак).
Sky_Knight написа:И на мен ми иде да им кажа, че това, което правят е обречено на провал...
Ozzie написа:Госпожицата спомена, че били събрали (набрали) 5-6 милиона!!! лева.
Та ще ми е интересно, ще се дава ли отчет как точно се харчат тези средства?
Reactor написа:...то е близо до акъла.Поне за тези които имат такъв.
Reactor написа:... за по актуални заплати...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта