Състезание, снимка в СУ и шествие на велосипедистите в София

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот hlebarka » Сря Апр 09, 2008 8:11 pm

Ozzie написа:
Sky_Knight написа:И на мен ми иде да им кажа, че това, което правят е обречено на провал...

Да ти кажа честно, ако нямаше келепир в цялата работа, Велополюция изобщо нямаше да вдигат такава врява.
Мисля, че беше предната седмица, когато в късните часове (някъде след 23.00ч.) слушах по радиото интервю с тяхна представителка.
Госпожицата спомена, че били събрали (набрали) 5-6 милиона!!! лева.
Та ще ми е интересно, ще се дава ли отчет как точно се харчат тези средства?
:popcorn:

За 5 000 000-те лв. на общината ли става дума? Защото засега общественото мнение счита, че са отделени благодарение усилията и инициативата на полюцията. Което не значи, че те ще имат нещо общо с подялбата.
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Сря Апр 09, 2008 8:31 pm

еВа ли. Трябваше да запиша предаването и после да го кача някъде да се позабавляваме.
Ама тая цифра ми се наби дълбоко в мозъка.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот hlebarka » Сря Апр 09, 2008 8:41 pm

Няма значение,ясно е чии са парите, в края на краищата ще се получат около 4000 кв. м. асфалт, наречени велосипедна инфраструктура, на скромната цена от 5 милиона лв. ха ха. Важното е да сме там.
Аватар
hlebarka

Мнениеот bikerider » Сря Апр 09, 2008 9:01 pm

Абе стига с тия глупави въпроси, хората го казаха - ще се харчат за бутки.

@hlebarka: ще имат и още как...
Последна промяна bikerider на Сря Апр 09, 2008 9:03 pm, променена общо 1 път
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Сря Апр 09, 2008 9:03 pm

bikerider написа:Абе стига с тия глупави въпроси, хората го казаха - ще се харчат за бутки.

а кое е по-добре: да се харчат пари за будки/бутки/бучки/булки или да се стреля в nebe_to?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот THEZOGGO » Сря Апр 09, 2008 9:04 pm

А за тая обща снимка в двора на СУ, има ли официално разрешение, защото хм незнам как ще стане, кой ще се съгласи от преподавателите да си вдигне колата от паркинга който е наистина пренаселен, освен това ще стане някаква огромна лудница ако мероприятието е наистина голямо по брой участници.
Както и да е, къде ще бъде направена снимката, пред кафето ли или пред УБ (Университетска Библиотека) или пред бариерата? Най ми се струва че може да стане пред тунела, там където обикновено стоят 2 S класи. :) Не ми се вярва да нарушат работното време на Университета за да може да се направи обща снимка вътре в двора. Както и да е, ще бъде интересно. Очаквам лудницата с нетърпение, (rock) ;Р
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот bikerider » Сря Апр 09, 2008 9:06 pm

@did:
за кого?
Аватар
bikerider

Мнениеот Sky_Knight » Чет Апр 10, 2008 7:10 am

hlebarka написа:
Sky_Knight написа: Дреме ми на .... за шофьорите и будалите дето ще бачкат - я па нема да работим тогаз - шъ пидалирам за благоту на вИлосипедалиращуто брадстфу (дет иска да намали имисиити, кат ги погълни :D ) :jump2: :propell: :dunce:

И кво очакваш като отговор или ответна реакция?

:baby: Леле, баце, ма ти верно си хлИбарка уа - де те не щат, там съ бутъш.... Ся шти каа кфо - искам, сичкото дето сте съ сабрали баби тука, да си се отрегистрирате от форумчето, да отидити в некой друк форумм, гдето да си пишити с ваши фръстници. Шоту, баце, тук на лапетиити ни им е уврел мозъко, па с вашти простотии, нема и да уврье. Ина манджъ за да сфаниш как съ готфи треби да гъ закУриш. И да засмърде здрафу, да исчистиш котлонье, па тогаз, слет кат' вашти убуу та напирдашат задет си таквоз келеме, да седниш и пу метудъ на крафата да съ усъзнайш и да ти уври тенджурата. (ма кат са замисля, тва мойе и в жегав летен дьен с ено фулфейсчи да стани - кат' покаръш с негу нагори). :baby:

Пийс братя байкъри. И париците за общината ще ги източи някой - и те няма да идат за велоалеи. Ама и не е само това - Велоеволюция така ще се нагълтат с пари, че ще забегнат към Големия каньон да се хвърлят с ултра-мега-яките си нови байкове да правя хели-байкинг от някой връх. Щото разбираш ли келепир яко има в тая работа.

@hlebarka
@bikerider
@did
@Тоуаga - всъщност - ти малко се намеси, за което :agree:

Уважаеми господа, представители на ВИСШЕТО форумно общество. Моля Ви, преразгледайте личното Ви поведение и послания в този форум. Разбирам Ви, че искате да предпазите младежта от острите зъби на корупцията, политиката, обществените проекти.... Но се замислете - е ли е това начинът или не. Просто заемете любимата си поза за разисъл и останете така 2-3 минути, гледайки в аватара ми .... :D Благодаря Ви за отделеното време и разбиране!

П.П. Не, не очаквам отговор или реакция.
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот bikerider » Чет Апр 10, 2008 8:41 am

@Sky_Knight: според общата теория на относителността, привиденията ти за елитарно общество като нищо може да идват от комплекс за малоценност...

В случая бъркаш позиция и лично мнение (и наличието на група хора със сходни такива) с някакви конспиративни планове да се влияе на младежта, за да се вдигне Световна революция ли, що ли...

Но хайде, нека приемем за момент твоята теория. Хубаво. Няма смисъл да се пише във форума. Или не, по-точно няма смисъл да пишат did, TOYAGA, hlebarka, bikerider, и.т.н, щото според теб това не е начина да се спаси младежта от острите нокти на бла, бла, бла. Окей. Приемаме за момент, че не е това начина. Тогава ти чисто тиоритично ти какво би предложил като алтернатива, щом според теб това не е начина?

И да, отговор ще има. За глупости винаги имам време :)
Аватар
bikerider

Мнениеот Sky_Knight » Чет Апр 10, 2008 8:58 am

bikerider написа:..... За глупости винаги имам време :)

Приятелю - даже не си прочел мнението ми втори път за да го осмислиш. Като канклужън, бих искал да спомена, че лично аз уважавам и теб и изобщо всички онези гореизброени членове на "елитарното обществото". И за да съм напълно ясен искам да подчертая, че това е съвсем без майтап или лигавене. Харесват ми много от мненията, които давате по различни теми, но по точно едни определени теми (свързани с политика, финанси и всички онези неща, които именно младежта тепърва предстои да разчопли) вие давате вашето лично мнение, което отразява горчив и несъмнено истински опит в тези области. Това е нещо, което аз лично смятам, че не трябва да се прехвърля на следващото поколение. Ама това съм си аз. Алтернативен начин на поведение не мога да ти препоръчам, защото не съм аз човекът, който да дава акъл на другите. Но това, което ми се иска е да не се занимавате само с глупости. Имате много повече капацитет от това. Като пример ще дам съветът на did към админа, относно набирането на кадри за работа по статии и т.н. Защо не го направите и тук. Вижте какво пише в сайта им, кажете какво според вас трябва да се направи, промени...

Инак глупуститье ги остафьети на пруфисиуналиститии. Или и вий сти съ спициализирали...

Кофтиту батка в случая с кумплексъ за малууциненуст е чи ни е ясну точну кой гу притижафъ. Сички тукъ са никои баце. И ако някой си мисли обратното.... :agree:
?
Аватар
Sky_Knight

Мнениеот bikerider » Чет Апр 10, 2008 6:15 pm

<ОФФТЪПИК>

Sky_Knight написа:Сички тукъ са никои баце. И ако някой си мисли обратното....

Sky_Knight написа:Уважаеми господа, представители на ВИСШЕТО форумно общество.

:rofl::rofl::rofl:

Sky_Knight написа:"елитарното обществото".

Хубаво е, че поне вече използваш кавички.

Sky_Knight написа:(свързани с политика, финанси и всички онези неща, които именно младежта тепърва предстои да разчопли) вие давате вашето лично мнение, което отразява горчив и несъмнено истински опит в тези области. Това е нещо, което аз лично смятам, че не трябва да се прехвърля на следващото поколение.

Тази тема е твърде обширна и много по-интересна от настоящата, но не смятам да я развивам тук. Не виждам защо според теб изразяването на лично мнение е някакво "прехвърляне" (каквото и да значи това). Свободата на словото е БЕЗУСЛОВНА. Така че, моля да осъзнаеш, че колкото аз имам право да си кажа мнението, толкова и ти след мен. Както и обратното. Осъзнаваш ли за какво ти говоря?

Sky_Knight написа:Ама това съм си аз. Алтернативен начин на поведение не мога да ти препоръчам, защото не съм аз човекът, който да дава акъл на другите. Но това, което ми се иска е да не се занимавате само с глупости.

Щом не даваш акъл на другите, моля остави и на тях дефиницията за "глупости". Или спри да пискаш.

Sky_Knight написа:Кофтиту батка в случая с кумплексъ за малууциненуст е чи ни е ясну точну кой гу притижафъ.

Именно. Точно затова се изненадвам, че говориш за "ВИСШЕ общество" сякаш ти си лумпен. Едва ли имаш такава представа за себе си и май осъзнаваш какви ги плещиш, за да прибегнеш до лигавене ;)

</ОФФТЪПИК>
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Чет Апр 10, 2008 6:39 pm

:clap:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот goreto666 » Чет Апр 10, 2008 8:30 pm

THEZOGGO написа:...къде ще бъде направена снимката....

nebe_to написа:.. да се направи обща снимка на велосипедистите. От покрива.

:)
Аватар
goreto666

Рейтинг: 1213

Мнениеот Sky_Knight » Чет Апр 10, 2008 8:44 pm

Мързи ме да правя точни цитати. Темата и без това се разводни достатъчно. А лигавенето ли - въпрос на гледна точка ;) Живи и здрави...

Edit: ... hlebarkа - ти ли си мъжът в къщата? Поклон :bowdown:
Последна промяна Sky_Knight на Чет Апр 10, 2008 8:55 pm, променена общо 1 път
?
Аватар
Sky_Knight

Мнениеот hlebarka » Чет Апр 10, 2008 8:47 pm

Sky_Knight написа:искам

Който иска, много дриска. :rofl:
Аватар
hlebarka

Мнениеот THEZOGGO » Чет Апр 10, 2008 9:24 pm

goreto666 написа:
THEZOGGO написа:...къде ще бъде направена снимката....

nebe_to написа:.. да се направи обща снимка на велосипедистите. От покрива.

:)

ahahaaahha :rofl:
Да бе, вЕрвам ви. :crazy:
От покрива... :crazy: :^: :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Re: Състезание, снимка в СУ и шествие на велосипедистите в С

Мнениеот arki » Нед Апр 13, 2008 10:02 am

nebe_to написа:2. Събитието ще ни събере в 18.00 в двора на СУ за обща снимка. Идеята е двора на университета

до 17:30 съм на работа, а в 18.00 съм в двора на Софийския университет

там съм :beer: :agree: :) ;)
Аватар
arki

Рейтинг: 1170

Мнениеот MIRO A » Нед Апр 13, 2008 10:14 am

Бе трябва да направим такова нещо http://www.vbox7.com/play:040737c0. Евалата на тея за идеята! :popcorn:
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Reactor » Пон Апр 14, 2008 10:09 am

MIRO A написа:Бе трябва да направим такова нещо http://www.vbox7.com/play:040737c0. Евалата на тея за идеята! :popcorn:

:bowdown: :rofl: Евала
Аватар
Reactor

Мнениеот shepo » Сря Апр 16, 2008 8:23 pm

:crazy: евала че губят времето на шофьора :crazy:
ако беше пред софииския университет примерно ... тогава евала :)
shepo

Рейтинг: 1606

ВЕЛО Денят 22.04.2007

Мнениеот nebe_to » Чет Апр 17, 2008 3:39 pm

ДО:
Всички велосипедисти в
град София и България.

ВЕЛО МОБИЛИЗАЦИЯ-ааааа!
СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ЗЕМЯТА и ВЕЛОЕВОЛЮЦИЯ смятат, че е време да се забвляваш в името на природата!

Вело-приятели, неприятели и просто велосипедисти!

Ако сте истински такива, за каквито ви смятаме, щом Ви пращаме тази информация, значи, трябва да реагирате незабавно и усърдно, с всичките си колела, на този вело-апел!

По случай 22-ри април – Световния Ден на Земята, която обитаваш и деня на онези, които им пука за нейното бъдеще, Велоеволюция се включва в програмата на еко-организацииите със специална програма по фланговете и центъра на събитията за празника

От теб искаме да :
си вземеш приятелчетата, колелцето, скейта, детската количка с прилежащата й майка и да се включиш качествено и запомнящо се във Всенародните вело-веселби и вело-шествия за Деня на Земята (Така трябва и да се празнува, освен да се протестира, една Земя имаме и хич не е лоша!) :

Мислим за всички и за това – в събитията, в които надяваме се ще се включиш, има по нещо за всеки (който не иска да се задръства транспортно и ментално); Чети бързо и си остави 22-ри свободен, защото:
• Инфо-вело-щанд: Цял ден (от 11 часа до вечерта) на Попа (Пресечката на Граф Игнатиев - бул. Патриарх Евтимий и бул. Левски) ТЕ чака щанд с информация за вело-транспорта в София и страната. НИE и съответния щанд, сме отворени за всякакви препоръки, коментари и конкретни предложения, които се наемаме да сервираме на онези, които не карат колела, но пък взимат решенията. НАЙ-доброто на щанда му е това, че можеш да начертаеш и твоя собствен маршрут и да му дадеш гласност! Всяко мнение, жалба или препоръка ще бъде внесено от нас в общината. Ще има специална книга за това, която ще започне да действа занапред за всички велосипедисти в София.

• ВЕЛО – състезания – вело- лъчи: Точно в 16.00 часа започват състезанията между градския транспорт, кола и колело от кварталите към центъра. Всички доброволци, които искат да участват могат да се регистрират на и-мейл: [email protected] или да се запознаят по - подробно с информацията и маршрутите на сайта на «Велоеволюция» www.bikevolution-bg.org; Маршрутите на сътезанията до момента:
- по бул. България (Билла) до Орлов мост;
- Младост 4 – Орлов мост;
- Студентски град – Орлов мост.
- Имаме голямо желание да направим и от Люлин към центъра; Дружба центъра; Слатина в посока центъра.
Ако си велоспедист с кола, си ни все пак нужен: Ще ни трябват доброволци с коли и такива, които да се возят в автобусите на градския транспорт. Приканваме ви да разпространявате информацията и се включите в състезанията. Всички участници ще се насладят на славата под формата на грамоти и награди. Оле!
Днес имаме официално потвърждение от СКГТ за включване в мероприятието. Това е супер. ще ни дадат координати, време и всичко. Много добре постъпиха. Евала за това.

• Форум-театър : В 17.30 часа се събираме в двора на Софийски Университет «Св. Климент Охридски» за да продължим да се забавляваме и дискутираме. Ще имаш възможността да участваш в една нова за България форма на дискутиране: форум театър, който ще се занимае с проблемите и решенията на вело-транспорта. Ще си дискутираме по разни теми, които те засягат пряко, ако наистина си велоспиедист, а не четеш този мейл случайно и не ти пука!
Темите: «Основни велосипедни потоци в града», «Национална политика за велосипедна мобилност в градовете и извън тях», «Как да накараме повече хора да карат колело?». Всъщност, най-доброто е, че ще можеш да покажеш и аргументираш своя маршрут, а ние да лобираме за него пред общинарите;

• ВЕЛО_ШЕСТВИЕТОООО!!!! В 18.30 часа стартираме шествието си по Софийските улици. Маршрутът: «Бул. Левски» - Попа – «бул. Патриарх Евтимии» - «Витошка» - Народния театър. Там ще се присъединим към голямото пешеходно шествие за запазването на Българската природа. Всички заедно, с музика и танци и колела, ще се придвижим към Борисовата градина, където те чака концерта-гвоздеят на програмата: под наслов «България – 2030» след 22 години на същия ден. Идеята е да имаме една по-чиста и красива родина след 22 години, а не бетон, унищожена и съсипана природа, презастроени и урбанизирани градове, цианиди и мини, атомни електроцентрали и какво ли още не. Ние сме хората, които трябва да спрем това, но ти си го знаеш;
Имаме пълното разрешение на СО, ще го направим на затворени улуцииии. ще караме в центъра без колиииии. Ще бъде зверскоо шпествие.

• НОЩЕН ВЕЛО – ПОХОД: Байкарииката - нощна около 20.30 – 21.00 ще започне спецжиално нощно издание на вело-похода, или нощна Байкария с участието на „Байкария” и „Велоеволюция”. Информация за нея можете да намерите на www.bikearea.org

Стига ли ви толкова? Надяваме се, че да! Знаем, че ще се включиш, защото мислиш, че е време за малко по-смислен град и най-вече ЗЕМЯТА заслужава да отпразнуваш прекрасния й син цвят подобаващо! И нека ....Велото с теб!
Теодор Василев
"ВелоЕволюция"
0887 558476
[email protected]
nebe_to

Рейтинг: 1540

Нападки и мързел...

Мнениеот nebe_to » Чет Апр 17, 2008 3:57 pm

Ozzie
МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:59 pm Заглавие:
Sky_Knight написа:
И на мен ми иде да им кажа, че това, което правят е обречено на провал...

Да ти кажа честно, ако нямаше келепир в цялата работа, Велополюция изобщо нямаше да вдигат такава врява.
Мисля, че беше предната седмица, когато в късните часове (някъде след 23.00ч.) слушах по радиото интервю с тяхна представителка.
Госпожицата спомена, че били събрали (набрали) 5-6 милиона!!! лева.
Та ще ми е интересно, ще се дава ли отчет как точно се харчат тези средства?
icon_popc1.gif

Чувствам се отговорен да отговоря само на тази нападка, защото тя пряко засяга работата на много хора, демонстрира неуважение, пълно незнание и е абсолютна глупост, за да не продължавам с определенията. Господин "Ozzie", ако бяхте малко по запознат или въобще се интересувахте щяхте да знаете:

Велоеволюция е Неправителствена организация (НПО) регистрирано по ЗЮЛНЦ и регистрирана в регистъра на министреството на Правосъдието с ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА. Това на много прост език значи, че всяка година се подава данъчна декларация, в която всички приходи трябва да са равни на разходите. Това не е фирма, която генерира печалба. Това за регистрацията по закон.

Създаването на Велоеволюция е плод на усилията на множество хора и организации, които години наред се борят за да има колела, шествия, събития, състезания и мн. др. И за да можете да си чешете езиците по форумите. Благодарение на добрата воля на Фондация "ЕкоОбщност" приела да управлява проекта, с които е създадена организацията е станало възможно няколко човек ада работят активно за организацията на всичко, за което им се плаща заплата. Пълното работно време е само, колкото една бройка.

Моля никой да не обижда и да не принизява труда на всички, хора, които помагат напълно доброволно за да се работи за създаването на велосипедна инфраструктура в нашия град.

Благодарение на тяхната работа, прес съобщения и два протеста на точното място и в точното време успяхме да вкараме приемането в ОС на СО 5 милиона лева за велосипедна инфраструктура. това са пари на общината и дело на всеки велосипедист би трябвало да бъде следенето на тези средства. Уверявам ви, че ако бяха дадени на Велоеволюция щяхме да сме свидетели на чудеса в София. Сега борбата наистина е голяма те да влязат по предназначение.

За инфо ето линкове:
http://focus-news.net/?id=n897359
http://www.bgnesphoto.com/index.php?o=view&m=photo_show&rubid=0&id=976093&page=2

http://www.bgnesphoto.com/index.php?o=view&m=photo_show&rubid=0&id=976089&page=2

http://www.bgnesphoto.com/index.php?o=view&m=photo_show&rubid=0&id=976086&page=3

http://focus-news.net/?id=n897452

Можех да отговоря и само с тях, но се почуствах засегнат за всички хора, които помагат ей така. За работата и срещите до среднощ над картата на София. За Софпроект. Но какво да ви занимавам вас.

Може пък скоро да изчезнем някъде за Карибите или не искам в Нова Зеландия. С тея 5 милиона...какво бъдеще ни чака...
Теодор Василев
"ВелоЕволюция"
0887 558476
[email protected]
nebe_to

Рейтинг: 1540

Re: Нападки и мързел...

Мнениеот bikerider » Чет Апр 17, 2008 4:22 pm

:crazy:
Аватар
bikerider

Re: Нападки и мързел...

Мнениеот bikerider » Чет Апр 17, 2008 4:24 pm

nebe_to написа:Уверявам ви, че ако бяха дадени на Велоеволюция щяхме да сме свидетели на чудеса в София.

:rofl::rofl::rofl::rofl:

nebe_to, би ли ми споделил с какво си изкарваш прехраната?
Аватар
bikerider

Мнениеот Sky_Knight » Пет Апр 18, 2008 12:16 pm

Въпреки количеството глупости и простотии изписани в тази тема, пак искам да изразя мнение.

@nebe_to Не се заяждам, подкрепям дейността ви, но не можахте ли толкова да намерите един грамотен човек да оправи грешките в това "писмо - Вело-апел" ??!?! Иначе ще бъда на шествието. Просто ентусиазмът е едно. Но бъдете по-сериозни.
?
Аватар
Sky_Knight

какъв ще е нощния маршрут ?

Мнениеот arki » Пет Апр 18, 2008 9:04 pm

нямам търпение да идва тоя ден на земята и да караме !!!! :) :agree: :beer:
Аватар
arki

Re: какъв ще е нощния маршрут ?

Мнениеот did » Пет Апр 18, 2008 9:14 pm

arki написа:нямам търпение да идва тоя ден на земята и да караме !!!! :) :agree: :beer:

че карай сега бе, кво ти пречи???

чакаш nebe_to да те дърпа ли?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Re: какъв ще е нощния маршрут ?

Мнениеот arki » Нед Апр 20, 2008 8:57 am

did написа:
arki написа:нямам търпение да идва тоя ден на земята и да караме !!!! :) :agree: :beer:

че карай сега бе, кво ти пречи???

чакаш nebe_to да те дърпа ли?

не, просто няма с кой да карам, а сам вече започна да ми става скучно ;)
Аватар
arki

Мнениеот balkan4e_ » Нед Апр 20, 2008 12:39 pm

Може ли и аз да дойда?
Аватар
balkan4e_

Рейтинг: 995

Мнениеот Antares » Нед Апр 20, 2008 4:35 pm

Негативизма и нихилизма винаги са станали част от националното ни самосъзнание и психика. При всеки опит, макар и привидно обречен на провал винаги ще излезне някой огорчен нихилист, готов с часове да убеждава ентусиастите колко са глупави, колко са наивни, да им се подиграва, да им изтъква правописните грешки, при неналичие на други разумни доводи и разбира се - да продължава да засява нихилизма и черногледството. Нали така е модерно?

Априлското възстание, както и българското опълчение при Руско-Турската война също са изглеждали безсмислени и обречени на провал. Както и защитата на Шипка.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив