Защо е заключен "Продукт - консулт" ?

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Защо е заключен "Продукт - консулт" ?

Мнениеот magic1 » Чет Апр 10, 2008 8:20 pm

Заключена е най важната тема във форума "Продукт - консулт" - ЗАЩО?
Нали това е смисъла на един форум. Всеки участник в него да се допита до другите за предимства, недостатъци и цени на даден продукт. Възможно е да има натиск и от определени фирми вносители/ производители на велосипеди и части за тях. Нека модераторите отговорят.
Аз отскоро посещавам форума и нещо не ми е ясно как се определя рейтинга. Прочел съм всичко във форумите и моето лично мнение е, че участника с псевдоним OZZIE трябва да има най-висок рейтинг.
Искам специално да го поздравя с това http://www.youtube.com/watch?v=7l0ddkpS ... re=related Поздрава е и за всички почитатели на System of a Down.
Аватар
magic1

Рейтинг: 1160

Мнениеот Admin » Чет Апр 10, 2008 8:44 pm

В същия форум, в който си пуснал тази тема, има:
- една тема с правилата, в която са обяснени основните неща за рейтинга
- една (или повече бяха) друга тема за рейтинга, доооста голяма
- една тема за промените засягащи Продукт-консулт (накратко, заключихме го, защото на негово място създадохе пет други форума, посветени на продукти с различно предназначение.

Така че, стига да искаш, имаш материал за четене поне до утре и всичко ще ти стане ясно ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот magic1 » Чет Апр 10, 2008 9:13 pm

Какъв е смисъла на този рейтинг?
Примерно участник с рейтинг 2000 убеждава другите, че Al е по здрав от Fe и аз като го видя,че е с такъв рейтинг трябва да му повярвам въпреки, че съм инженер. :dunno:
Относно темата "Продукт - консулт" , като не ви харесва защо не я изтриете.
Примерно търся мнение за лепенки за гуми, за различни масла и греси. В коя тема ще я пусна. В " Общ форум" така ли? А точно той е излишен.
Предлагам да се пусне допитване до участниците във форума /ЗА И ПРОТИВ/ отключването на "Продукт - Консулт" . Резултатите ще покажат къде е истината.
Аватар
magic1

Мнениеот Admin » Чет Апр 10, 2008 9:38 pm

Мненията за масла, греси и лепенки за гуми обикновено се намират във Веломеханик.
А пък за Продукт-консулт колкото и допитвания да направиш, няма да се върне старото положение.
За смисъла (или липсата на такъв) на рейтинга има една голяяяма тема, както вече ти казах.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот magic1 » Чет Апр 10, 2008 10:00 pm

Голяяямаата тема за рейтинга е от типа "много приказки, нищо ясно".
Дискусията се прекратява. Излищно е да пиша още аргументи в защита на моята теза. В тази ситуация съм в неравностойно положение.
Как се изкушавам да пусна тема "Мразя RAM особено HT2" да видя колко ще ми спадне рейтинга. :dark:
Аватар
magic1

Мнениеот Harka » Чет Апр 10, 2008 11:03 pm

magic1 написа:Как се изкушавам да пусна тема "Мразя RAM особено HT2" да видя колко ще ми спадне рейтинга. :dark:

Ако и съдържанието е същото лично ще се постарая да ти спадне.
Аватар
Harka

Мнениеот Rancid » Чет Апр 10, 2008 11:23 pm

magic1 написа:Какъв е смисъла на този рейтинг?
Примерно участник с рейтинг 2000 убеждава другите, че Al е по здрав от Fe и аз като го видя,че е с такъв рейтинг трябва да му повярвам въпреки, че съм инженер. :dunno:

:agree: :beer:
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот Harka » Чет Апр 10, 2008 11:56 pm

magic1 написа:Какъв е смисъла на този рейтинг?

Предполагам, че веднага ще можеш да дадеш линк към темата, където се е разиграла точно тази ситуация. Защото иначе не виждам защо трябва да ни губиш времето с хипотетични примери в сферата на "ако"-тата.
Емотиконите на ранцид спокойно можеш да ги подминеш...
Аватар
Harka

Мнениеот PtD » Пет Апр 11, 2008 2:41 am

Rancid, може още 30 пъти да си напишеш дивотията, пак ще я изтрия. Мерете си фаровете в Бла-бла.

Emzo, не мисли, че не виждам как сте се наговорили с Rancid. Да не плачкате после като един друг форумец ;)

bikerider, май ще има туийкове, за твой голям кеф ;) :beer:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Пет Апр 11, 2008 6:44 am

няма нищо перфектно :):beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Antares » Пет Апр 11, 2008 7:26 am

Пфф... рейтинга вече определял истинността на твърденията?! Лелеее

О, форумни духове! Простете, че ще издам вашата тайна!

Но всъщност рейтинга определя диаметъра на половия член. Дължината се определя от броя написани мнения. Но ако издам и формулата, по която се изчислява, did може се усети, че магнитите му за алуминий всъщност са в мен...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Admin » Пет Апр 11, 2008 9:15 am

Мисля, че десетина мнения са предостатъчно по тема, която дублира изцяло друга и то в същия форум.

magic1, ако си направиш труда да прочетеш другата тема, ще разбереш, че никой не е придавал на рейтинга функции за измерване на знания или нещо подобно. Това как си го възприел ти, е друг въпрос, но отново ще наблегна на това, че има къде да прочетеш стотици мнения за рейтинга и да ти се поизясни смисъла му.
Аватар
Admin

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта