Старата бракма, която днес продадох:
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:Ще кажа, че:
1-во Докато ти кача снимки заключиха темата и сега пиша на ново. Ама наистина е супер тъпo всеки месец да пускаш такава!!!![]()
2-ро Вместо нещата които мислиш да взимаш и си описал в предишната си вземи първо една каска!!! Посъветвай приятелчетата ти да направят същото![]()
3-то Все още чакам да ви снимам как се разбивате на асвалта, ня няколко пъти бяхте на косъм.
4-то "Съоръженията" дето ги правите ще ви изиграят много лоша шега някой път
5-то Ето ти малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243472&photo=3
P.S.
Аааааа да - 6-то ако може да не викате толкова много
Highlander написа:Честито да е ти радва.
А за Алпина.Какви са тея смешни снимки?Аз от един бордюр правя 2-пъти по-голямо оли.
Наистина да имаш само хубави моменти.
Neth написа:Highlander написа:Честито да е ти радва.
А за Алпина.Какви са тея смешни снимки?Аз от един бордюр правя 2-пъти по-голямо оли.
Наистина да имаш само хубави моменти.
Тези снимки май са на този,който е направил темата,а не на алпина ;Р
Highlander написа:Neth написа:Highlander написа:А за Алпина.Какви са тея смешни снимки?
Тези снимки май са на този,който е направил темата,а не на алпина ;Р
Е да то е ясно,че не е на Алпина.
Ама просто ми е смешно да се снима такова нещо.То хубаво нека се учат ама няма смисъл от това.
Не съм ти от квартала.emovalkov95 написа:Мерси на всички! А Алпина ти да не си от мояя квартал или .......??
Alpina написа:Снимах ги, защото така викаха, че се надявах да ги хвана как се пребиват![]()
Alpina написа:Ще кажа, че:
1-во Докато ти кача снимки заключиха темата и сега пиша на ново. Ама наистина е супер тъпo всеки месец да пускаш такава!!!![]()
2-ро Вместо нещата които мислиш да взимаш и си описал в предишната си вземи първо една каска!!! Посъветвай приятелчетата ти да направят същото![]()
3-то Все още чакам да ви снимам как се разбивате на асвалта, ня няколко пъти бяхте на косъм.
4-то "Съоръженията" дето ги правите ще ви изиграят много лоша шега някой път
5-то Ето ти малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243472&photo=3
P.S.
Аааааа да - 6-то ако може да не викате толкова много
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта