outfaced написа:6 може би има потенциал, ако споменете защо? (повярвайте ми, повечето няма да се сетят ... )
outfaced написа:Интересно ми е как паркира сега господина след случката.
outfaced написа:като сте ги мислили тия работи малко сте пропуснали един съществен факт
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bluskanie написа:Проблема не е в шофьприте. Насочете остроумието си в друга посока...
Alpina написа:Ми точно липса на нещо от страна на шофьорите е, след като го правят, дори без повод.
А метода със сриването не е нужен. Просто е нужно планиране.
Понеже съм учил именно за такива неща - не е само София а такава инфраструктура, почти всеки голям европейски град е минал през подобен или стои пред подобен проблем, ама те "някак си случайно" се справят с него
Alpina написа:Ми точно липса на нещо от страна на шофьорите е, след като го правят, дори без повод.
А метода със сриването не е нужен. Просто е нужно планиране.
Понеже съм учил именно за такива неща - не е само София а такава инфраструктура, почти всеки голям европейски град е минал през подобен или стои пред подобен проблем, ама те "някак си случайно" се справят с него
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта