caspar написа:Дочух, че му били свалени седалките. Някой има ли информация?
caspar написа:Дочух, че му били свалени седалките. Някой има ли информация?
GECKO написа:caspar написа:Дочух, че му били свалени седалките. Някой има ли информация?
Ш' ги местят на княжево
SpoileR написа:WTF?
Alpina написа:Ти и мене не си ме виждал, това знаи ли, че не карам там
Alpina написа:cichlidi, има хора, които се качват и заминават към платото, а неправят "обратна връзка"![]()
Teodor40 написа:Alpina написа:cichlidi, има хора, които се качват и заминават към платото, а неправят "обратна връзка"![]()
Е то плато не може да се кара от поне месец предполагам. Супер кално и гадно е 99% или лед... За под него пък не ми се мисли. В сухо време пътеките надолу към Княжево са реки, а сега може и езера да има
Teodor40 написа:Alpina написа:cichlidi, има хора, които се качват и заминават към платото, а неправят "обратна връзка"![]()
Е то плато не може да се кара от поне месец предполагам. Супер кално и гадно е 99% или лед... За под него пък не ми се мисли. В сухо време пътеките надолу към Княжево са реки, а сега може и езера да има
Alpina написа:HepBeH_XaMcTep, мерси за инфото, утре може да видя как е
В сухо време пътеките надолу към Княжево са реки, а сега може и езера да има
Обратна връзка може на направиш и като няма лифт...Alpina написа:
cichlidi, има хора, които се качват и заминават към платото, а неправят "обратна връзка"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 369 госта