НАЙ ПОСЛЕ :)

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

НАЙ ПОСЛЕ :)

Мнениеот novak_vip » Пет Апр 11, 2008 10:53 pm

незнам за вас но аз след малко започвам да си сглобявам колеленцето. НАЙ НА КРАЯ го събрах :). идятая на поста ми е да се похваля какво си имам :Д , че да може да е по голяма радостта ми ......
Ще "замоля" добрите съфорумници да дадат едно мнение по въпроса :

*колкото и да се мъча да избягам от селото, селото не иска да избяга от мен ;)

та :

педно търкало - моята гордост /единственото ново нещо/
шина - мач1 МАД
дт шампион
формула дц91
максис хууклорм 2.5 + максис

задно такова
сънримс биг мамут фет
дт шампион
дц92-2
плътна ос с гайки
максис *хаиг ролер 2.4 + максис

предна спирачка
хейс найн с мъркуч като за задна /така се получи ;)/
203мм ротор хейс

задна спирачка - не се смейте, спира задоволително
гримека механична
:хаха: 140мм ротор

кормило
труватив хъсфелт 680 , 31,4

лапа
труватив хъсфелт 40мм , 31,4

грипове
скот от 15лв - за тия пари можех май и по хубави да си взема !!!

дясно лостче
тектро еклипсе

дясна команда
аливио 8-ца

дерайлиор
аливио 8-ца

преден амортисюр
дмн *торнадо се наричал ама никаде нищо не пише !!! дървото работи изненадващо добре и има 148мм ход, двукоронна

седалка
вело - от 40 кинта + някав измислен кол

педали
ВП558 - и те са нови !!! :Д

курбели
2-ка
купих разлуфтени буклуци + майстор гений = всичко е ОК
много поздрави на ВАНЧО от бургас

башгард ...... ненормална стоманена самоделка за около 40=тина зъба с дебелина 6мм ............... дали тежи ;) ?!?!?!?

рама
дъ бомб с 6 лагера ;)

ииееейййй аз съм идиот :( ...... ко се хваля че имам колело като шок ще имам другата седмица ..........

шок
кингпинг ......... дървото дето върви с рамката

сега е най удачния момент по мое усмотрение да ми цъкате минуси ;)
найстина ще ми е драго да обсъдим кончето ми. поздрави

п.п. хайде пишете нещо де !!! за тема на 10 минути която е прегледана от 15 юзера и да ми е писъл само един и то в 12:03 да ми говори за пари ....... СРАМОТА !!!!!
Последна промяна novak_vip на Пет Апр 11, 2008 11:05 pm, променена общо 1 път
Аватар
novak_vip

Рейтинг: 997

disk

Мнениеот InverT_BikeR » Пет Апр 11, 2008 10:57 pm

оф това трябваше да е ЛС ама толко ми се спи че съм объркал всичко :rofl:
Да ти е честито колелцето със здаре много приятни моменти :)
Последна промяна InverT_BikeR на Пет Апр 11, 2008 11:03 pm, променена общо 1 път
Аватар
InverT_BikeR

Рейтинг: 1097

..............

Мнениеот novak_vip » Пет Апр 11, 2008 11:00 pm

птюююююю тъкмо щях да похваля съфорумника за светкавияния отговор, пик то ... :(

не съм го платил, защото не е дошъл !!!! днес ходих там да вземам пратка от горгона и питах дали имам и друга и отговора беше НЕ !!!! даже мислех че си някой несериозен дето .......
Аватар
novak_vip

.....

Мнениеот novak_vip » Пет Апр 11, 2008 11:07 pm

ааааа InverT_BikeR жив и здрав и ти батка /най вече жив, че колко здрави си заминаха/ . то и моя отговор трябваше да е на ЛС ама .... на мен ром-а май в повечко ми идва вече ;)
:beer:

шшшшш ей мой ...... да не се излагаш ... съх спомен не прави !!!!

с риск да обидя някой ще кажа че съм разочарован от хората тук ..... очаквах веднага да се почне с негативните коментари /което ми е и целта де/ пък то ,,,, чак тъй никакви :Д
здраве да е
Аватар
novak_vip

Мнениеот Antares » Съб Апр 12, 2008 12:37 am

Аз такъв... да закръгля...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Teodor40 » Съб Апр 12, 2008 10:41 am

Снимки, снимки, снимки :D Честито иначе ;) И без лоши падания :)
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот SpoileR » Съб Апр 12, 2008 7:32 pm

Дa :D

Ако беше снимки постнал нямаше да е зле... :D :rofl:

Иначе да...представих си го горе долу ~ :)

Честито да ти е! :D

:beer:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

.....

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 13, 2008 2:52 am

снимки утре на светло като се сетя ;). а иначе ...... АМАН , и с предното ми колело беше така и за съжаление "традицията" продължава !!! Та преди малко реших да се разходяяяя и естественно с колелото ... няма да ходя пеша я, такмо фюфюн да си взема И ... не съм карал кой знае как .... 2-3 пъти да съм скочил и то от няма и половин метар и .... в един момент ..... като се разлопа-разчука и спирам аз барзо и по земята се таркалят "колелнца,ролчици, болтове ... " ебаното аливио се разпадна :(. да пукна ако не си взема скоро ХТ .... и ако и него разпарчадисам .... ще карам СС :). много здраве
Аватар
novak_vip

Re: .....

Мнениеот MIRO A » Нед Апр 13, 2008 8:49 am

novak_vip написа:снимки утре на светло като се сетя ;). а иначе ...... АМАН , и с предното ми колело беше така и за съжаление "традицията" продължава !!! Та преди малко реших да се разходяяяя и естественно с колелото ... няма да ходя пеша я, такмо фюфюн да си взема И ... не съм карал кой знае как .... 2-3 пъти да съм скочил и то от няма и половин метар и .... в един момент ..... като се разлопа-разчука и спирам аз барзо и по земята се таркалят "колелнца,ролчици, болтове ... " ебаното аливио се разпадна :(. да пукна ако не си взема скоро ХТ .... и ако и него разпарчадисам .... ще карам СС :). много здраве

:bigeyes: :crap: кофти тръпка. Иначе Асерата по-добре щеше да ти понесе мъчението. Поне като си хвана верно купувай качествено ХТ.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Alpina » Нед Апр 13, 2008 8:57 am

@novak_vip, научи се да караш :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

.

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 13, 2008 2:09 pm

аlpina - нали за да се науча да карам, трябва да КАРАМ !!! или греша ?
Аватар
novak_vip

Мнениеот Alpina » Нед Апр 13, 2008 4:56 pm

Mи да, ама леко по лека и си попритегни малко чарковете, да не си загубиш нящо така, пък и е опасно :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

.....

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 13, 2008 6:14 pm

стегнал съм кадето колкото мога. даже май на места прекалявам, но .... все нещо губя по пътищата :Д . да си призная на надолу не съм карал повече от има няма 500м :( , но ... сега като се замисял ..... аз с това мое каране ако пусна малко повече и на финала ще съм ЕВЕНТУАЛНО с гриповете само в ръце :хаха:

п.п. от като пуснах темата "дръпнах" 10 точки на зад и сега гледам някой ми върнал 2 :bowdown:
Аватар
novak_vip

Мнениеот Alpina » Нед Апр 13, 2008 6:48 pm

Хайде още2, макар че не знам за какво.

Та презатягането също е много лошо. Просто разбери как се монтират правилно. Не е нормално да ти изпада каквото и да е.

За 9 000км със старото колело само веднъж ми се откачи предната гума, заради това, че не бях затегнал правилно QR-a, така че си помисли дали не е по-добре някой друг да ти погледне колелото.
C'est la vie
Аватар
Alpina

.....

Мнениеот novak_vip » Нед Апр 13, 2008 10:42 pm

идеята "някой да ми погледне колелото" ми се нрави много, защото строших много нерви и време и на финала май пак не е в ред. НОООО в свищов съм атракция. има едно място където се продават колелета и ТОП МОДЕЛА струва 156лв !!!! отивам аз при човека който го държи и като му казах какво имам /рамата беше при стругар/ и човека видимо се изкефи. нищо лично но не си давам таралясника на човек който едва ли се е качвал на по скъпо колело от моето. ако ще чупя нещо поне аз да съм виновен.

а за "градът" ..... чувствам се ужасно защото няма с кого да карам :(. всички ми говорят как съм можел да си купя 3 жугулита или вектричка и за ко ми било тУй чудо да въртя педали = общ смях /неразбираем за мен/ .........
Аватар
novak_vip

Назад към Бла - Бла