GECKO написа:Гледах сеир как някои чистят вчера а днес други мърлят. Аз не чистя чуждите лайна, но гледам до колкото зависи от мен да не създавам...
Не мисля че ще има ефект от чистенето докато има кой да ака
ACID BURN написа:GECKO написа:Гледах сеир как някои чистят вчера а днес други мърлят. Аз не чистя чуждите лайна, но гледам до колкото зависи от мен да не създавам...
Не мисля че ще има ефект от чистенето докато има кой да ака
Ха.... това, което го говориш е безотговорно.Това е едно заемане на една неутрална позиция и това е.....Ами ако и другите мислеха като теб?Вярно докато има хора, който да са безразлични и безотговорни това винаги ще си е така, но замисли се ако един човек е в общност защитаваща интересите си дали тоя човек ще продължи да прави това, което принципно прави?Пример:В Германия съм чувал, че ако влезнеш в автобус(там няма апарати за самотаксуване)и не си покажеш билета или там квото е всички започват да те гледат на криво и да ти се карат....
Teodor40 написа:@ACID BURN,![]()
![]()
Ако всички бяха като тебе, перфектно щеше да е! Напълно съм съгласен с теб. Аз да си призная, вера видях един съсед да чисти, но имах работа у нас и не можах да се включа. Той беше взел малката си дъщеричка да му помага! Ето това е родител, на това трябва да се учат децата.
Що се отнася до мен, случва се да направя забележка на някой, който си хвърля боклука на земата. Случвало ми се е и хорат да ме гледат укорително, защото виждаш ли, той е по-възрастен от мен и как аз мога да го уча-селяни! Страшно ме дразни тази немърливост, но всичко е до възпитание.
Според мен с бой могат да се оправят нещата. Ако някой е як и удари тупаник за един фас на мърляча, който го хвърля в градинката пред блока, после той няма да смее да свини повече. От говорене бележка никой не си взима. Супер примитивно е мисленето ми, обаче друг начин просто не виждам.
ЕСТЕСТВЕНО ! С ПРАХОСМУКАЧКАТА!!! ДОБРА РАЛТА СФЪРШИХAlpina написа:... около блоковете?
bi написа:Иначе съседите са 50% съвестни и няма мизерии в нашия блок.
vladimir.dzhuvinov написа:bi написа:Иначе съседите са 50% съвестни и няма мизерии в нашия блок.
Живея на седмия етаж и винаги свалям колелото си по стълбите. Стълбището и площадките м/у етажите не са много широки, ала какво ли няма складирано там. В резултат на това слизането с байка се превръща в слалом м/у нощни шкафчета, пружини от легла, кушетки, закачалки за дрехи, стари хладилници, етажерки, и няколко стотин саксии с цветя, борчета, фикуси и бодливи кактуси
Добре че съм с каска и протектори, защото редовно се джаскам в разни предмети. Рамката, педалите и дерайльора на колелото обаче нямат такава защита и доста се надраскаха с времето
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта