[quote="F1-MAN"]
[quote="Sp0nG"]
[quote="axelmax"]
да как се прави open bath ,-наливш масло и вече си с open bath:wavey:така ли е:?:
[/quote]
Е требе да позатегнеш долу болта да не тече, тва за кухото бутало е верно, ама мисля, че и без него може да мине. И ако нямаш семеринги не трябва да обръщаш вилката наопаки, абе требе да се отвори вилката и да се прецени според случая. Ако имаш user-manual може да се измисли и по-лесно.
[/quote]
Без кухо бутало няма да стане. Просто маслото трябва да може да минава и над главата на буталото, защото обемът на камерите, които се получават в ботушите и краката са различни. А и без семеринг не става, щото дори да не обръща вилката, маслото пак ще избие, защото при работа то е под налягане. Абе въобще според мен е безмислено, вилката си е маслена(нали не бъркам). Има смисъл да слагаш масло в другия крак само ако искаш да си сложиш настройка на компресията или rebound, ама това ще я направи по-тежка(а до колкото знам това е вилка за ХС, нищо че е двукоронна), а пък отворената баня ще ти създаде само проблеми според мен.
[/quote]
Ами идеята беше точно такава да сложа rebound. А иначе вилката е за ХС ама аз не я ползвам по предназначение, така че теглото не е толкова важно...