За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Еми един приятел преди.....незнам колко време си поръча NS Metropolis 2 и вече е забравил,че беше поръчал колело,а ми каза,че трябваше по това време да дойдат...
Само да ти кажа,че това 'забавяне' не се дължи на грешка на Велос,ами на факта,че поляците бавят производството И разпространението на рамките,най-вече Събърбан 2008 26'!Хората от Велос правят всичко възможно вашите поръчки да дойдат час по скоро,изчакайте мирно,защото те нищо не могат да направят а допълнителното опяване само опъва нервите на хората
sa6koo_ M написа:е да но колкото и да е хората от Велос са казали срок и колкото и да не са виновни не са си го спазили ..
Абе Сайбър го каза, не са виновни Велос... Те не произвеждат колела под марката НС, а само ги внасят, следователно като тоя дето ги произвежда ги бави, ти какво очакваш? Сеш се?
Аз чакам NS Surge. Преди тая стачка в Солун причина за забавянето била Китайската Нова година, а преди ден два един приятел, който също чака NS ми каза, че порачката трябва да е тука към 21, но ... кой знае лично аз поръчах рамката си на 21 януари. Относно стачката в Солун - тя свърши преди около две седмици. Остава само да чакаме още ...
ми пичове днеска се чух сас момчето от "Велос" (нз как се казваше) и ми каза че колелцата биле на Варненското пристанище ... и сьщо каза че тази седмица трябва да доидат ... Стискаите палци