GECKO написа:did написа:реших, че бирата я печели zero knowledge, понеже ми обясни най-добре защо по-малкото може повече, а и понеже той не пие бира.
Окей и в духа на форума останалите нищо не научиха...![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:@kotka12: жаби - нинджа също няма!
kotka12 написа:did написа:@kotka12: жаби - нинджа също няма!
това че не си виждал жаба-нинджа
не означава, че няма такава;)
само нинджа може да види нинджа
Antares написа:F=dv/dt... чакай малко, силата е равна на ускорението? Е толкова релативна релативистика не бях срещал. Аз отказвам да се подчиня на такъв закон!
kotka12 написа:евтино като хамстер
/цитирам виден форумен индивидуум "Хамстерите са по-евтини от семките"/
bikezilla написа:Защо заекът, макар да е слабо животно с къси лапи може да сменя посоката значително по рязко и чевръсто от мечката, която е доста по силна, и отново с по-дълги лапи?
SpoileR написа:Аре пусни снимки на тоя КОН
каран от Котка, взимащ завоите
като Заек, без Жаби с Нинжи и
без 5 Лисици, а 6 пътя към истината,
най- после БЕ!
kotka12 написа:много е важно конят да е на едно мнение с теб
по отношение на шока
Фак, никога не бих се сетил да подходя чрез импулса :)bikezilla написа:Абсолютно си прав :) F=dp/dt (=d(m*v)/dt=m*(dv/dt) )) беше идеята, ама около 2 часа през нощта... ;)
kotka12 написа:и не е във вид, удобен за логаритмуване
Antares написа:kotka, боли ме курбела - аз съм exp(x) ;]
Antares написа:съотношението мускулна сила/телесна маса е в полза на заека
dob написа:или протеини
мравката (като храна) е на второ място по концентрация на протеини след термитите (ако има толкоз закъсали че да си хапват мравки и термити)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта