bluskanie написа:Не мога да разбера какво се опитваш да ми кажеш... какво точно липсва в шофьорите? И кое точно правят без повод? Викаш спират си, където си искат, а паркингите са празни, а? Ма недей да говориш глупости, моля.
bluskanie написа:Alpina написа:Ми точно липса на нещо от страна на шофьорите е, след като го правят, дори без повод.
Не мога да разбера какво се опитваш да ми кажеш... какво точно липсва в шофьорите?
bluskanie написа:Въпросът е... колко време след "пускането", нашенците ще спрат да нарушават правилата? Отговора според мен е: Веднага след като бъдат глобени за нарушаване на правилата. Което ще стане много бързо. После се съмнявам да нбарушат отново.
bluskanie написа:Обаче - Викаш спират си, където си искат, а паркингите са празни, а? Ма недей да говориш глупости, моля.
Alpina написа:Просто да глобяват по 100 човека на ден с по 500лв за хвърлен фас, 1500 за плик с боклуци през прозореца, ама всеки ден и това да е минимума ...
bluskanie написа:Всъщност по-важното е, когато има глоба, тя да се събира. Ако е 100000лв и не се събира (както в момента), все едно няма глоба
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта