Alpina написа:Брех тази федерация, шукар-бибипка работа
MAN6 написа:ако са памучни ги нося за парцали в сервиза(държа да подчертая, че старите ми дрехи за друго не стават;))
FEDERACIATA написа:Старите дрехи ги връщам във федерацията и ми дават нови. Това важи и за телефони, лаптопи, фотоапарати... абе всичко с две думи. Старо за ново, ако не вярвате елате и вижте...
Ебах ти и благотворителността!Заринаха сираците и бездомните с парцали!Да позная, после спиш с чиста съвест, защото разкара боклуците от къщата си, а не защото на някой ще му трябват парцалите ти.gurga4a написа:в нашето училище има един голям кашон за благотворителност...
agent_Jekov написа:Ебах ти и благотворителността!Заринаха сираците и бездомните с парцали!Да позная, после спиш с чиста съвест, защото разкара боклуците от къщата си, а не защото на някой ще му трябват парцалите ти.gurga4a написа:в нашето училище има един голям кашон за благотворителност...Дай му образование или работа на това дете!Ако щеш пари в брой му дай, по ще му свършат работа!
Тая държава се крепи на парцал и смс-благотворители като теб.Евала, благотворителю!Stuny написа:Много се радвам, че има хора като agent_Jekov , които си скъсват гъза от бачкане за да раздават пари за образование на сираци и бездомни!
agent_Jekov написа:Ебах ти и благотворителността!Заринаха сираците и бездомните с парцали!Да позная, после спиш с чиста съвест, защото разкара боклуците от къщата си, а не защото на някой ще му трябват парцалите ти.gurga4a написа:в нашето училище има един голям кашон за благотворителност...Дай му образование или работа на това дете!Ако щеш пари в брой му дай, по ще му свършат работа!
Нито се интересувам от клюкарстване(Иванчо е единичен случай) нито пращам смс-и, защото си има държава, която трябва да се грижи за бездомните и сираците, освен това нямам никаква гаранция, че парите ми ще отидат директно за нуждаещият се, а няма някой да си напълни кесийката доколкото може.Ебахти държавата-крепи се само на смс-и и благотворителност!Просешка работа.halcor написа:Хм, Jekov, видях, че си коментирал за изгонването на някой си там от Music Idol, ясно се интересуваш от клюкарстване.
Сещам се, че имаше един момент, в който само за един ден на финала, първият Big Brother беше събрал доста повече пари от смс-и за гласуване от цялата паралелно течаща кампания за набиране на средства (пак чрез смс-и) за домове за сираци. Явно на повечето хора много повече им пука за клюкарстване, отколкото за благотворителност.
Та ти по какво се отличаваш от стадото?
Парцали, дрехи, както искаш ги наричай-убеден съм, че без дрехи не са останали докато другите неща, за които ти казах са им къде по-нужни.gurga4a написа:agent_Jekov написа:Ебах ти и благотворителността!Заринаха сираците и бездомните с парцали!Да позная, после спиш с чиста съвест, защото разкара боклуците от къщата си, а не защото на някой ще му трябват парцалите ти.gurga4a написа:в нашето училище има един голям кашон за благотворителност...Дай му образование или работа на това дете!Ако щеш пари в брой му дай, по ще му свършат работа!
тука не си прав...аз не давам парцали, а давам здрави и изпрани дрехи които просто са ми умаляли и не мога да ги нося повече...а пък парцалите които не стават за нищо ги права на още по-големи парцали и отиват в избата за колелото
gurga4a написа:ходим купуваме неща които не могат да си позволят толкова като шоколади и други такива "глезотийки" защото се пак и те са хора деца и нали се сещаш че не е някак добре само по телевизията да гледат какво е
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта