Зверино -х.Лескова -София за 19.04

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Зверино -х.Лескова -София за 19.04

Мнениеот Yavkata » Пон Апр 14, 2008 12:59 pm

Търсят се един -двама желаещи за този преход, евентуално тази събота. Ето и малко инфо:
Дължина около 90 км. Денивелация между 1200 и 1500 м(в зависимост от крайния етап).
Придвижване до началната точка с влак.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот Stafref » Пон Апр 14, 2008 4:42 pm

Имам известно желание,но не знам със сигурност дали ще съм тук(София).Не се знае и времето как ще е..Иначе някакво инфо за маршрута?!
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот Yavkata » Пон Апр 14, 2008 5:40 pm

От Зверино (300 м. н. в.)до с.Игнатица е 5 км шосе. После тридесетина километра пътчета и пътеки до х. Лескова( или билото преди хижата на около 1400 м.н.в.) и след това има доста алтернативи. Дет се вика, свободна програма и импровизация. Има варианти за черни пътища и пътеки чак до София. Има възможност и за пътеки, път и шосе...Въобще въпрос на амбиции и настроение в момента. Възможно е прибиране през Локорско, Подгумер или Нови Искър. Също така ако решим да караме повече по билото може и прибиране с влак от Реброво.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Назад към Мероприятия - архив