Така вчера реших да покарам. Прегледах всичко, напомпих гуми и т.н Стегнах болтовете на диска. Една идея всичко беше перфектно. Карането беше приказка. На 10-тина метра от нас забелязах, че скърцането от леко кривия диск е станало доста по-голямо. Навеждам се и виждам единия болт от дисковата стърчи половината и задира във вилката, ама много яко задира. Спирам и виждам, че е задрал мноооого яко. Та дайде съвет какво да направя. В ЧЗВ нищо не намерих. Търсачката нищо не ми изкара. Евентуално заварка и пълнене, ама не ми е ясно къде може да стане, още повче, че ботушите са магнезиеви, пък магнезий не може да се заварява. Доколкото намерих в гугъл определени сплави, смисал така или иначе ботушите не са само магнезий може да се направят леки заварки и другото да се попълни. Другия варянт е да си купя нови ботуши, ама цената на един в България е около 400 лева, евентуално от чужбина може да ги докарам на около 330 лева със мита, доставки и т.н, ама няма смисал, аз вилката втора ръка я взех за 430. Та моля дайде съвет и евентуално място, където може да се осъществи мойта идея със запълването. Ще се радвам, ако предложите място във Варна, ама ако е в София не ми е толкова голям проблем. Малко се увлякох в писането, ама моля ако някой може да помогне да пише. Приемам и други идей как да процедирам. Знам, че идеята със заварката не е най-добрата, ама май само това ми остава. Та моля помогнете.

ПП съжалявам за правопините грешки, които предполагам съм допуснал, ама сега не ми е до това да ги оправям.