Alpina написа:RTFM!!!
Пишеш да не употребяваме наркотици, а ти самият си надрусан.CYBER написа:Вчера Иван Ангелов открадна колелото на един приятел RAM HT2 пред CCS с думите 'Дай едно кръгче на най-големия' и отцепи и след час и половина чакане момчето остана без колело и доколкото разбрах 4-то районно го издирват
agent_Jekov написа:Пишеш да не употребяваме наркотици, а ти самият си надрусан.CYBER написа:Вчера Иван Ангелов открадна колелото на един приятел RAM HT2 пред CCS с думите 'Дай едно кръгче на най-големия' и отцепи и след час и половина чакане момчето остана без колело и доколкото разбрах 4-то районно го издирватПоздрав: http://www.youtube.com/watch?v=T9NJp7jFzLU
Alpina написа:Както си пише - КЛЮКИ
Ми голем да.Ако е истина.Harka написа:Голем смех...
Не, играеше си роли просто.gurga4a написа:според мен страдаше от психично разстройство
Стигна с различен стил, отличаващ се, и с добро пеене.не знам как стигна дотам все пак...някой други които бяха изгонени преди него дори пееха по-добре
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Не баца.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта