аз излязох за 1 час и ме хвана дъжда .... да го - поне пооцапах колелото та да не ме е яд утре.
....е що сам ва???...
....ми утре ще го видим...кат нищо ще врътнем едно

аз излязох за 1 час и ме хвана дъжда .... да го - поне пооцапах колелото та да не ме е яд утре.
codename47 написа:я да ви попитам-защо на клипа тръгвате от Била-та към 10 човека а накрая сте около 5-6?? Какво е станало с останалите??
...живи ли са? (в много хорър филми напоследък сценарият е подобен, само трябваше да сте някакви студенти/ученици )
Nedo написа:ЕЕЕЕЕЕХХХХХООООО
![]()
![]()
Никой нищо не казва - тази седмица ще е добро времето няма ли някой подгрявка да направим
....я да ви попитам-защо на клипа тръгвате от Била-та към 10 човека а накрая сте около 5-6?? Какво е станало с останалите??
...живи ли са? (в много хорър филми напоследък сценарият е подобен, само трябваше да сте някакви студенти/ученици )
codename47 написа:я да ви попитам-защо на клипа тръгвате от Била-та към 10 човека а накрая сте около 5-6?? Какво е станало с останалите??
bokichaa написа:Автобусът....
http://www.veloclubmammut.com/?q=galler ... mId=5197...
тръгва по обед от Лозенец..за Лозен..май все още има места...
Тия дето не карат ги ядем . . . .
codename47 написа:и ние значи сме минали по вашия маршрут ама тръгнахме в 12и вече беше изсъхнало-карахме по пътя на състезанието на Черни връх до Момина скала където се натъпкахме юнашки и слезахме до Драгалевци където на езерото имаше някакви супернахали с ATB-та които си правеха обиколки на езерото с невероятен трясък и форсиране-имаше някакви хора явно дошли да почиват но гледах че си тръгваха-май трябваше да звънна на Police-то
hlebarka написа:codename47 написа:и ние значи сме минали по вашия маршрут ама тръгнахме в 12и вече беше изсъхнало-карахме по пътя на състезанието на Черни връх до Момина скала където се натъпкахме юнашки и слезахме до Драгалевци където на езерото имаше някакви супернахали с ATB-та които си правеха обиколки на езерото с невероятен трясък и форсиране-имаше някакви хора явно дошли да почиват но гледах че си тръгваха-май трябваше да звънна на Police-то
Да караш до момина скала, където да се натъпчеш юнашки, да си форсираш атв-то, и да почиваш на езерото на драгалевци (симеоново?) са си еднотипни занимания.![]()
codename47 написа:hlebarka написа:codename47 написа:и ние значи сме минали по вашия маршрут ама тръгнахме в 12и вече беше изсъхнало-карахме по пътя на състезанието на Черни връх до Момина скала където се натъпкахме юнашки и слезахме до Драгалевци където на езерото имаше някакви супернахали с ATB-та които си правеха обиколки на езерото с невероятен трясък и форсиране-имаше някакви хора явно дошли да почиват но гледах че си тръгваха-май трябваше да звънна на Police-то
Да караш до момина скала, където да се натъпчеш юнашки, да си форсираш атв-то, и да почиваш на езерото на драгалевци (симеоново?) са си еднотипни занимания.![]()
щом така мислиш![]()
codename47 написа:и ние значи сме минали по вашия маршрут ама тръгнахме в 12и вече беше изсъхнало-карахме по пътя на състезанието на Черни връх до Момина скала където се натъпкахме юнашки и слезахме до Драгалевци където на езерото имаше някакви супернахали с ATB-та които си правеха обиколки на езерото с невероятен трясък и форсиране-имаше някакви хора явно дошли да почиват но гледах че си тръгваха-май трябваше да звънна на Police-то
Аз например мисля да направя едно каране по асвалт до Самоков в някой от слънчеите дни . . .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта