-18
-ааа пък мойто има 26 ...фръц

MIRO A написа:Един тип от класа ми: Малееее ебати якото колелооо.....
Иначе по тротоарите: Ходи карай на пътя, там ти е мястото!
А шофьорите само ми тидиткат защо пък съм се пречкал на пътя, като не съм кола (естествено като и на 2-те места се спазва нормата - без да се правят положения заплашващи нечие здраве).
И все пак МПС-тата не ме възприемат като пълноправен участник в движението.
pibsi написа:MIRO A написа:Един тип от класа ми: Малееее ебати якото колелооо.....
А шофьорите само ми тидиткат защо пък съм се пречкал на пътя, като не съм кола (естествено като и на 2-те места се спазва нормата - без да се правят положения заплашващи нечие здраве).
В Разлог бяхме паркирали 4 коуеуета на мястото за сигурно 2 колислед малко идва един чичка с бус и тръгва да паркира . Тръгнахме да местим колелата да не му пречим щото помислих ,че ще се развика като всеки дядка и след малко той слезна и каза :
- На къде сте се забързали БЕ спокойно нали всички сме участници в движението.
Мнооого ме изкефи тоя човек![]()
![]()
MIRO A написа:pibsi написа:MIRO A написа:Един тип от класа ми: Малееее ебати якото колелооо.....
В Разлог бяхме паркирали 4 коуеуета на мястото за сигурно 2 колислед малко идва един чичка с бус и тръгва да паркира . Тръгнахме да местим колелата да не му пречим щото помислих ,че ще се развика като всеки дядка и след малко той слезна и каза :
- На къде сте се забързали БЕ спокойно нали всички сме участници в движението.
Мнооого ме изкефи тоя човек![]()
![]()
Ехх да беше и в Софето така .... но няма лошо човек да си мечтае.
Alpina написа:Асоциален тип
outfaced написа:Само ще замоля накой индивиди тука - по културно с минаването на няколко см. от пешеходци и набиването на спирачки зад тях...
DiDko написа:Мноо яка тема ... на мене най смешно ми беше като един пенсионер ме свали с лакът до като карах, излетях и въперки че повечето кокали ме боляха не спирах да се смея
tweety написа:Здравко това кво общо имаше с темата не знам !!!!!![]()
![]()
иначе си сглобявай колелото !
![]()
![]()
Cedric Gracia написа:А случвало ли ви се е някой да ви каже "ха гледай го тоя на колко години е станал още с колелета се занимава и да се хили "![]()
Alpina написа:Нали, а се оплаквате, когато кола минава така около вас
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта