Състезание, снимка в СУ и шествие на велосипедистите в София

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот hlebarka » Нед Апр 20, 2008 5:10 pm

Antares написа:Негативизма и нихилизма винаги са станали част от националното ни самосъзнание и психика. При всеки опит, макар и привидно обречен на провал винаги ще излезне някой огорчен нихилист, готов с часове да убеждава ентусиастите колко са глупави, колко са наивни, да им се подиграва, да им изтъква правописните грешки, при неналичие на други разумни доводи и разбира се - да продължава да засява нихилизма и черногледството. Нали така е модерно?

Априлското възстание, както и българското опълчение при Руско-Турската война също са изглеждали безсмислени и обречени на провал. Както и защитата на Шипка.

Ха-ха, ама какво общо имат тези неща. Аз нямам проблем с карането на колело. Не искам да се дават пари за велоалеи, не искам да ставам свидетел на чудеса в софийското колоездене. Предпочитам да се използват за пътищата по които карам кола. Аз съм против това дебилно мероприятие.
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sky_Knight » Нед Апр 20, 2008 5:19 pm

@Antares От една страна си прав - от друга - не. (Отговарям, тъй като аз критикувах nebe_to за направените грешки.) Важното е, че каквото и да се пише във форума, то нищо няма да промени. С приказки, критикуване, критикуване на критикуването и породеният от тия две неща религиозен словесен спор едва ли ще доведат до нещо реално. Аз изразих мнение. И продължавам да си правя, това, което трябва. А тъй като nebe_to е един от инициаторите, то той е отговорен сам пред себе си за резултата на от неговата работа. А една работа, за да се свърши качествено трябва да е сериозна (освен ако не е от едно по-различно естество). Несериозно е да се подхожда с такъв наивен ентусиазъм към нещо, което изисква стабилна позиция, реална преценка на нещата и не на последно място - грамотност ;) Аз бих подкрепил тази инициатива, ако някой потърси именно моята помощ за нещо. В противен случай, единственото, с което мога да помогна е градивна критика и участие в обществени инициативи. Същото важи за всички останали, които не са пряко свързани с организацията на мероприятието.

Затова остави нихилизма и негативизма за други случаи. Защото това е събитие, от което нищо не зависи и няма да се промени в глобален мащаб. Просто стискай палци да не се случиш от страната на опълченците в едно реално събитие... Всъщност, това и аз бих го направил...

Най-важното е всеки, който има възможност да се освободи на уречения час - да го направи и да покаже съпричастност към мероприятието. :agree:

Edit:
@hlebarka :beer: С теб съм. Особено щом става въпрос за София... Направо чак не ми се вярва. :D И аз не искам велоалеи. Но ще отида. Поне заради деня на Земята...
Последна промяна Sky_Knight на Нед Апр 20, 2008 5:22 pm, променена общо 1 път
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот stroker » Нед Апр 20, 2008 5:20 pm

hlebarka написа:
Antares написа:Негативизма и нихилизма винаги са станали част от националното ни самосъзнание и психика. При всеки опит, макар и привидно обречен на провал винаги ще излезне някой огорчен нихилист, готов с часове да убеждава ентусиастите колко са глупави, колко са наивни, да им се подиграва, да им изтъква правописните грешки, при неналичие на други разумни доводи и разбира се - да продължава да засява нихилизма и черногледството. Нали така е модерно?

Априлското възстание, както и българското опълчение при Руско-Турската война също са изглеждали безсмислени и обречени на провал. Както и защитата на Шипка.

Ха-ха, ама какво общо имат тези неща. Аз нямам проблем с карането на колело. Не искам да се дават пари за велоалеи, не искам да ставам свидетел на чудеса в софийското колоездене. Предпочитам да се използват за пътищата по които карам кола. Аз съм против това дебилно мероприятие.

А не искаш ли когато караш кола да има по малко коли поради факта че ще има велоалеи и доста от хората кращи коли ще се насочат към по-бързия,по икономичния и по приятен транспорт с велосипед :dunno: :dunno: :dunno: Викаш са е супер за колело в София - по улиците не те ебават за слива,по тротоарите им паркирани коли и пешаходци(а и е забранено по тротоара за велосипеди),мини у лево мини у десно,качи се на тоя бордюр бласни тоя пешаходец,некои голф ти земем предимство на пешаходна пътека и те храни за това че си минал на зелено....Викаш тебе си ти е добре в джунглата :rofl: ?
Предполагам общината и правниците си ни слагат на к...а и това ни най-малко няма да помогне,но се пак не мога да си обясня такова мислене :)
stroker

Рейтинг: 1842

Мнениеот Quiz » Пон Апр 21, 2008 3:28 pm

Аватар
Quiz

Мнениеот THEZOGGO » Пон Апр 21, 2008 4:19 pm

Утре съм на работа привечер, обаче ще изчакам лудницата в СУ. Днес видях в ректората имаше разлепени плакати. А и явно много хора бяха дошли днес с велосипеди на училище, "вело паркинга" беше пълен. Явно хората се подготвят от днес за утре. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Sp0nG » Пон Апр 21, 2008 4:33 pm

Днес като си тръгвах от факултета (ФМИ) отивам да отвързвам магарето и гледам нещо закачено на кормилото - викам си и тука ли глоби почнаха да плескат за паркиране, а то флаер за утре.. :D Набирам приятели в момента за утре и честно казано не ме интересува дали ще има ефект цялата тая работа, но малко да допринеса за бройката и да покарам в лЕвата лента като поп :D
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот Bellboy » Пон Апр 21, 2008 6:58 pm

Аре момчета ,утре ще се изкъртим нали !? хаха. Нямам търпение - стегнал съм триколката ,сложих си парченце от кофичка за кисело мляко ,закачих си го с щипчица ,напомпих си гумите ,Ауу леш ти казвам ! :D
Аватар
Bellboy

Рейтинг: 1005

Мнениеот sp3rminatora » Пон Апр 21, 2008 10:00 pm

Аре пичове желая на всички да сте живи и здрави за да можем дълго време да се събираме на хубави дни като утрешния. :) :beer: :)
DOWNHILL & DISTURBED :hbang2: :hbang2: :hbang2:
Аватар
sp3rminatora

Рейтинг: 971

Мнениеот THEZOGGO » Вто Апр 22, 2008 2:17 pm

sp3rminatora написа: хубави дни като утрешния. :) :beer: :)

Принципно деня, тоест повода е хубав. Обаче като гледам времето навън си е е*ало майката. Незнам с тоя дъжд кво ше правим ама дано поне да не разгони хората, иначе аз след 1 час тръгвам към СУ ;П
Дано да спре шибания дъжд. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Stafref » Вто Апр 22, 2008 2:18 pm

Дано не почва по скоро,ама като гледам няма начин...
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот shepo » Вто Апр 22, 2008 2:25 pm

на софииския университет започна сега дъжда :crap:
дано да е за кратко :)
shepo

Рейтинг: 1606

ще вали

Мнениеот arki » Вто Апр 22, 2008 2:30 pm

в момента съм на ул. Цар Симион и тук вече почна да пръска и да светка, вятара не го коментирам :crap: . дано да се размине, или ако вали то набързо да се изсипе като из ведро, и да игрее слънце. нослед час и нещо съм в с.у. ;) :) :agree:
Аватар
arki

Рейтинг: 1170

Мнениеот THEZOGGO » Вто Апр 22, 2008 2:31 pm

В моя квартал си е направо буря. :(
Обаче кво от тва, няма да ни спре. ;)
Поздрав с Motorhead - I Am The Game. :hbang:
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Highlander » Вто Апр 22, 2008 2:39 pm

THEZOGGO написа:В моя квартал си е направо буря. :(
Обаче кво от тва, няма да ни спре. ;)
Поздрав с Motorhead - I Am The Game. :hbang:

И в моя направо е порой иначе и аз бих дошъл. Поздрав с Machine Head-Imperium
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот shepo » Вто Апр 22, 2008 3:03 pm

колеги някои знае ли къде ще е колоната към 19.30 - 19.45 че тогава свършвам работа
shepo

Мнениеот yahutu » Вто Апр 22, 2008 3:06 pm

пичуи и аз май ше дойда дано да спре тъпия дъжд - иначе слагам телефона и портфейла в един найлон в раницата и не ми пука за друго :)
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот THEZOGGO » Вто Апр 22, 2008 3:36 pm

shepo написа:колеги някои знае ли къде ще е колоната към 19.30 - 19.45 че тогава свършвам работа

Относителна работа е при тои дъжд. Виж тук:
http://frognews.bg/Frog/index.php?optio ... 8&Itemid=5
Горе долу програмата на мероприятието.
Абе ще видим кво ще е :)
Аватар
THEZOGGO

Спря !!!

Мнениеот arki » Вто Апр 22, 2008 3:40 pm

ОООО пичове спря бе :beer: :) :agree: след 20 мин. съм в с.у. :beer: :) :agree: ;)
айде до след малко ! ;) :beer: :) :agree:
Аватар
arki

Мнениеот shepo » Вто Апр 22, 2008 3:47 pm

@THEZOGGO
:agree: мерси за линка
и тук на софииския спря дъжда :)
shepo

Мнениеот SpoileR » Вто Апр 22, 2008 8:15 pm

Рила ми е мииила Рила ми е миила! Рила без бетон! Рила без бетон!

-Абе момчета какво правите бе?

-ВЕЛО АЛЕИ! ВЕЕЕЕЕЕЕЛО АЛЕЕЕЕЕЕИ! ВЕЕЕЕЕЕЕЛО АЛЕЕЕЕЕЕЕЕИ!

:rofl: :rofl: :rofl:

Беше шоу :)
:popcorn:

Държа да отбележа, момичето на единичното колело беше голяма симпатяга :) Ако е от тук да си признае ;) :) :D
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот sp3rminatora » Вто Апр 22, 2008 8:43 pm

Mомичето на единичното колело беше голяма симпатяга просто ми скри шапката много ме радваше.

Шоуто беше на 100% :rofl: :rofl: :rofl:

Рила без бетон----> :rofl: :rofl: :D
DOWNHILL & DISTURBED :hbang2: :hbang2: :hbang2:
Аватар
sp3rminatora

Рейтинг: 971

Мнениеот balkan4e_ » Вто Апр 22, 2008 9:27 pm

Ee и аз бях там с Онтариото :D По едно време един ушев ми вика "Я ела за малко!" и аз ..гааазз :) Дали щото съм на 12, или пък щото не ми е наред колелото ( нямам светлоотразители или някаква такава простотия, не мисля и да си сложа ), но не ми пука :confused: Аз като стигнахме до Патриарх-а (на връщане от НДК)си запалих към вкъщи, че трябваше да си ходя...после къде ходихте :popcorn:

РИЛА НИ Е МИЛА :dunno:
ВЕЛОАЛЕИ :bowdown:
Аватар
balkan4e_

Рейтинг: 995

Мнениеот bestbg » Вто Апр 22, 2008 9:47 pm

Борисовата , след това на Ариана за нощно каране... тръгнах с останалите и към края на борисовата си продължих към нас , а колегите може още да карат :) Беше готино... посъбраха се хора въпреки дъжда който беше ;)
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот yahutu » Вто Апр 22, 2008 10:40 pm

мен ени куки ме спряха и ги издерчих ена цигара :) иначе мноу яко беше супер :agree:
Аватар
yahutu

супер

Мнениеот arki » Вто Апр 22, 2008 11:13 pm

всичко беше на мах. но темпото с което вървеше беше много бързо, а трябваше по бавно ;)

но най-много ми хареса театера беше много яко, ако смях, много ме изкефи :beer: :agree: :)

п.п. за малко да забравя, дайте снимки ;)
Аватар
arki

Re: супер

Мнениеот SpoileR » Вто Апр 22, 2008 11:31 pm

arki написа:
п.п. за малко да забравя, дайте снимки ;)

Тамън забравих и аз: :)

Поствайте снимки бре :) Беше мазало...

Видях някой в пинк байк качил да качва и тук :)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот THEZOGGO » Сря Апр 23, 2008 1:46 am

Ако е възможно дай линка от Пинкбай.
Иначе аз снимах с камерата но само за около 25 мин. докато бях в СУ, после бях на работа и ми се наложи да си тръгна. Утре ще сваля видеото и ще го кача на фрии сървър и ще пусна линк да го свалите. Видях че имаше и други хора с камери ако са от форума нека споделят видеото а също така имаше и доста хора с фотоапарати. Ако не се лъжа видях и Нервен Хамстер който имаше някаква техника с него, ако е възможно да пусне някакви снимки. :)
Ама разправяйте де, кажете някакви подробности. Официални отзиви имаше ли тая вечер? :)
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот outfaced » Сря Апр 23, 2008 7:04 am

Официални отзиви имаше ли тая вечер?
,
споменаха го по Канал 1 в БНТ-такси
там таксито се състезаваше с един колоездач :)
Аватар
outfaced

Мнениеот yahutu » Сря Апр 23, 2008 7:49 am

ето няколко пикз от мен, кофти качество ама колкот толкоз :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
иначе има и няква галерия ей тук:
http://forthenature.org/gallery/22_april_actions
:beer:

пп имаше един с ени цайси сух дълъг амфетен техно маняк поне на такъв ми приличаше :rofl: ма не успях да го снимам
Аватар
yahutu

Мнениеот Bellboy » Сря Апр 23, 2008 9:17 am

Ха смятай ,може да съм бил аз... :rofl:
Аватар
Bellboy

Рейтинг: 1005

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив