Сигурно темата е глупава, но не искам да се набутам с нещо, което не струва

viktor4000 написа:PtD написа:+1
А това какво значи че нещо не загрявам
InverT_BikeR написа:Още един голя минус за DT Swiss
Един заден QR на въпросната фирма буквално се откъсна и щях да счупя витрината в магазина в който бях..
Не ми се вярва да е от пренатягане, но незнам. Не смятам, че толкова малко рамо може да причини толкова голяма сила..![]()
Друг е въпросът, че го затягах с ритници, но ми се е случвало да ми се отхлаби QR и не е много приятно.
InverT_BikeR написа:Не ми се вярва да е от пренатягане, но незнам. Не смятам, че толкова малко рамо може да причини толкова голяма сила..![]()
Друг е въпросът, че го затягах с ритници, но ми се е случвало да ми се отхлаби QR и не е много приятно
Един заден QR на въпросната фирма буквално се откъсна и щях да счупя витрината в магазина в който бях..
Не ми се вярва да е от пренатягане, но незнам. Не смятам, че толкова малко рамо може да причини толкова голяма сила..![]()
Друг е въпросът, че го затягах с ритници, но ми се е случвало да ми се отхлаби QR и не е много приятно.
Друг е въпросът, че го затягах с ритници, но ми се е случвало да ми се отхлаби QR и не е много приятно
did написа:InverT_BikeR написа:Каде е казано, че не трябва да се затяга с крак?
![]()
![]()
![]()
![]()
InverT_BikeR написа:Друг е въпросът, че го затягах с ритници
InverT_BikeR написа:Когато QR се откъсна си го затягах най-нормално с ръка.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта