то така и така е цирк с тях ... поне да видим докъде може да продължи

PtD написа:A ако получи отрицателен вот, и на теб ли -10% ?

Като видя някой да се оплаква и да кълне, защото някой го цакал с рейтинга, и си викам "басси и безмисления офф-топик"
  Като видя някой да се оплаква и да кълне, защото някой го цакал с рейтинга, и си викам "басси и безмисления офф-топик"   Разбирам ако някой надскочи Бойко Борисов по рейтинг и да ви направят велоалеи и фънпарк в София.
  Разбирам ако някой надскочи Бойко Борисов по рейтинг и да ви направят велоалеи и фънпарк в София. 
 и внимателно ще проследя какво ще се случи с рейтинга ми
 и внимателно ще проследя какво ще се случи с рейтинга ми    Само да не се наложи да се пререгистрирам, че не си сдавам ника без бой...
  Само да не се наложи да се пререгистрирам, че не си сдавам ника без бой...
 Да знам дали да продължавам да чета или да се пробвам да правя рейтинг ?
 Да знам дали да продължавам да чета или да се пробвам да правя рейтинг ?

Teodor40 написа:Това беше преди. Сега само колкото да имам за глас искам.
 :agree::agree:
:agree::agree:
 :D
:D
inkozi написа:Аз като съвсем нов потребител само искам да попитам ...
Рейтинга ли е най-важен в тоя форумДа знам дали да продължавам да чета или да се пробвам да правя рейтинг ?
А на колегата дето иска да си прехвърля рейтинг. Бате, ако е толкова важен ... префърли малко и на мен бре ... Скии, че си нямам никакъв ...
ПС. А да видим колко 'ора ще ме разберат ...

Teodor40 написа:Това беше преди. Сега само колкото да имам за глас искам.
 Щото аз искам да мога да пиша навсякъде
 Щото аз искам да мога да пиша навсякъде

MIRO A написа:Казвал съм, но не тука (тук примерно). Не че някой ще ме чуе, но нали искаше...

bikerider написа:MIRO A написа:Казвал съм, но не тука (тук примерно). Не че някой ще ме чуе, но нали искаше...
И там не си предложил нищо конкретно

bikerider написа:Разбрах единствено, че те бива да копираш чужди идеи, които ТРЯБВА да изпълнява някой друг. Нищо повече.

MIRO A написа:(но така или иначе няма да стане, така че съм безсилен в прилагането му)

:rofl:), а не детска градина с шибалка. Ама като гледам май точно на детска градина отива...
:rofl:), а не детска градина с шибалка. Ама като гледам май точно на детска градина отива...
bikerider написа:Ама като гледам май точно на детска градина отива...

Teodor40 написа:Шарки пак ми писа да му натискам "+", представяш ли си...

Teodor40 написа:bikerider написа:Ама като гледам май точно на детска градина отива...
Особено, като се има в предвид изкуственото повдигане на рейтинга. Вчера например Шарки пак ми писа да му натискам "+", представяш ли си...

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта