ЕДИТ:
Не се и съмнявам, че имам грешки, сигурно е така, просто в момента очите ме болят и си лягам защото снощи не успях да спя, а сутринта ме събудиха с ъглошлайф и удряне с чукове от съседния апартамент
Лека нощ.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Пфф, петък е ужасно ме мързи, добре, че имах 1-те 2 часа БЕЛ, че си поспах малко, утре ставане в 6 часа
did написа::offtopic:TeDo_BaPHa написа:Пфф, петък е ужасно ме мързи, добре, че имах 1-те 2 часа БЕЛ, че си поспах малко, утре ставане в 6 часа
Този БЕЛ (за незнаещите - Български Език и Литература) явно не ти е помогнал много. Проспал си го успешно - по петъкски.
Само в това "изречение", което съм цитирал, имаш поне 6 грешки.
Направих преди малко диктовка на голямата си дъщеря (тя е в 3 клас). Продиктувах й твоя пост. Имаше само 2 грешки.
Ти в кой клас си всъщност, щото пишеш грешно като третокласник и мазно като студетн-първокурсник, та ми е трудно да преценя?
boriss13 написа:Пред пред последен работен ден, напускам, почвам работа в нова фирма, АЙДЕ УВО!!!!!
kikon написа:, въобще не ме мързи
UndergroundEagle написа:Е и аз съм така. Ама ще изляза да покарам малко, че тука в нас пред тоя комп не се издържа вече. Трябва да го преодолея тоя мързел, ама ме мързи...
Neth написа:Петък е,имам класно и некви доклади да правя,а така ме мързи да уча,че нз ;Р
climber4o написа:Neth написа:Петък е,имам класно и некви доклади да правя,а така ме мързи да уча,че нз ;Р
ооооо и аз имам класно ама няма уча класното ми е по рускиа в началото на тас година дето почти мина в нашия клас дойде руснак
той ще ми го направи
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта